کد خبر:۱۰۵۱۸۹۲

کامیون ۲۵ میلیاردی مسروقه کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان جاجرم از کشف یک دستگاه کامیون مسروقه به ارزش ۲۵ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "رضا قندی" با اعلام جزئیات این خبر اظهار داشت: ماموران پاسگاه انتظامی سنخواست حین گشت زنی به یک دستگاه کامیون بنز 10 تن مشکوک و با هماهنگی مرجع قضائی این خودرو را متوقف کردند.

وی با اشاره به اینکه در بررسی های به عمل آمده مشخص شد که این کامیون سابقه سرقت دارد، افزود: در همین رابطه سارق دستگیر که بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان جاجرم با بیان اینکه کارشناسان ارزش این کامیون را 25 میلیارد ریال برآورد کردند، تصریح کرد: کامیون کشف شده برای تحویل به مالک خودرو، به پارکینگ منتقل شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار