
کد خبر:۱۰۵۱۸۷۸
دستگیری سارق اماکن دولتی
در عملیات ماموران انتظامی شهرستان یزد سارق اماکن دولتی با ۲۰ فقره سرقت دستگیر شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ "سعيد زينلي" فرمانده انتظامي شهرستان "يزد" در اين باره گفت: با اعلام گزارش هايي از سرقت از اماكن دولتي در سطح شهرستان، بررسي موضوع و دستگيري سارقان به صورت ويژه در دستور کار ماموران انتظامي قرار گرفت.
وي بيان داشت: در تحقيقات انجام شده توسط ماموران کلانتري 11 شهيد چمران، يک سارق حرفه اي شناسايي و در اقدامي غافلگيرانه دستگير شد.
اين مقام انتظامي با اشاره به اعتراف سارق به 20 فقره سرقت از اماکن دولتي و بيمارستان ها در شهرستان يزد، تصریح کرد: در بازرسي از مخفيگاه متهم تعدادي از اموال سرقتي کشف و به مال باختگان برگردانده شد و متهم پس از تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.