بیانیه شورا تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران به مناسبت ۹ دی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۱۹۹۳

بیانیه شورا تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران به مناسبت ۹ دی

شورا تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران به مناسبت یوم الله ۹ دی روز بصیرت و میثاق با ولایت بیانیه‌ای را صادر کرد.
بیانیه شورا تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران به مناسبت ۹ دی

 به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، متن این بیانیه به شرح زیر است:

ملت سرافراز ایران در طول چهار دهه از عمر انقلاب بزرگ اسلامی با موانع بسیار و فتنه انگیزی‌های گوناگون از جانب دشمنان خارجی و مزدوران داخلی اش روبرو بوده‌اند که با لطف خداوند متعال و رهبری عالمانه حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و حضور باشکوه مردم بزرگ، بصیر و همیشه در صحنه ایران اسلامی همواره اقدامات دشمنان قسم خورده ناکام مانده است. یکی از این روز‌های مهم در تاریخ پر اتفاق جمهوری اسلامی یوم الله ۹ دی می‌باشد. نهم دی ماه یادآور میثاق است، میثاق امت با آرمان‌های الهی امام عظیم الشان، با ارزش‌ها، با حق و عدالت، میثاق مجدد با، ولی امر حاضر؛ در واقع یکی از روز‌های درخشان در تاریخ جمهوری اسلامی که می‌توان از آن به عنوان رویش‌ها و ریزش‌ها یاد کرد.

طی سال‌های اخیر دشمنان نظام بار‌ها تلاش کرده اند با اقدامات گوناگون و با تضعیف ارکان قدرت زمینه فروپاشی نظام و تجزیه ایران عزیزمان را رقم بزنند و اوج این مهم فتنه رنگی ۸۸ بوده که به بهانه واهی تقلب در انتخابات آغاز و حدود هشت ماه کشور را درگیر مسائل و مشکلات متعدد نمود. آنچه که بیش از همه به چشم می‌آمد سکوت و یا موضع گیری اشتباه خواص و بعضی از مسئولین بود چرا که شرایط کشور در وضعیتی قرار گرفت که رهبری نظام جهت جلوگیری از افزایش شعله آتش فتنه و فشار بیشتر بر مردم مظلوم، هزینه داده، یک تنه به میدان آمدند و آغازی شدند بر خروش ملت بر علیه دشمنان و فتنه گران؛ خروشی که آتش فتنه سوزان ۸۸، فتنه‌ای که نظام عزیز اسلامی را تا لبه پرتگاه برده بود را خنثی نمود.

بی شک دشمنان مردم ایران از دسیسه چینی و توطئه دست بر نداشته و نخواهند برداشت کمااینکه پس از فتنه ۸۸ اقدامات آنان طی سال‌های مختلف، که در سال‌های ۹۶، ۹۸ و جنگ ترکیبی اخیر بروز و ظهور بیشتری داشته، بر ملت ایران پوشیده نیست. جنگ احزاب اخیر که کشور را چند ماهی درگیر کرده، خسارات بسیاری را بر جای گذاشته و البته تبعات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی آن در آینده عیان خواهد شد؛ باز هم با حضور مردم عزیز در صحنه خنثی و اقدامات توطئه آمیز دشمنان پلید به حاشیه رانده شد. اما از برکات این جنگ همه جانبه تکرار مجدد تاریخ است، سکوت و یا موضع گیری اشتباه و خلاف حق خواص، بعضی از مسئولین و حتی تعدادی از مراجع تقلید است که نه تنها در شرایط بحرانی به کشور کمکی نمی‌کنند بلکه باری اضافه، ضربه‌ای محکم و زخمی عمیق بر دوش و پیکره ملت عزیز است، و چهره واقعی آنان را در مقابل دیده‌ی همگان آشکار نمود؛ در حقیقت ۹ دی روز پیروزی مردم بصیر بر مسئولین بی بصیرت و خائن آتش افروز است.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران در سیزدهمین سالروز قیام ملت عاشورایی و دشمن شناس ایران اسلامی ضمن گرامیداشت این روز و یاد و نام شهدای حوادث اخیر به دشمنان قسم خورده اعلام میدارد اگر تمام دنیا و مستکبرین عالم در مقابل عزم راسخ ملت ایران صف آرایی نمایند، کما فی السابق با ایستادگی و مقاومت امت ولایتمدار مواجه شده و نخواهند توانست کمترین ضربه‌ای را به ایران جان وارد نمایند، همانگونه که در دوران مختلف از تاریخ انقلاب این مهم بار‌ها به اثبات رسیده و همچون تیری بر قلب دشمنان قسم خورده و خاری در چشم وطن فروشان بوده است.
((والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته))

پربازدیدترین آخرین اخبار