سرپرست جدید دانشگاه سمنان معرفی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۲۵۶۳
با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

سرپرست جدید دانشگاه سمنان معرفی شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی سیف‌اله سعدالدین را به عنوان سرپرست دانشگاه سمنان منصوب کرد.

سرپرست جدید دانشگاه سمنان معرفی شد

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، دکتر محمدعلی زلفی‌گل در این حکم آورده است: انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبرد‌های اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی به کار گیرید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین از خدمات دکتر مسعود نصیری زرندی رئیس سابق دانشگاه سمنان در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر سعدالدین (زاده سمنان_۱۳۴۴) دانش‌آموخته رشته مهندسی مکانیک _ تبدیل انرژی، عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان با مرتبه استاد تمام است که بیش از ۱۵۰ مقاله در نشریات بین‌المللی به چاپ و ۷ طرح پژوهشی تقاضا محور در حوزه ارتباط جامعه و صنعت به انجام رسانده است.

وی همچنین ۶ سال متوالی جزو پژوهشگران یک درصد پر استناد جهان بوده است و ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان را در کارنامه کاری خود دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار