کد خبر:۱۰۵۳۱۵۰
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

استکبار در فتنه‌ها به دنبال هویت زدایی و تقابل ملت با حاکمیت است

مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: آمریکا پس از شکست توطئه اغتشاش و فتنه در ایران، بازگشت به میز مذاکره را خواستار شده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسین طائب در نشست بصیرتی که در دانشکده امام علی (ع) یزد برگزار شد، گفت: شهید سلیمانی نقش ویژه‌ای در توسعه انقلاب اسلامی و شکل گیری مقاومت در منطقه داشت. انقلاب اسلامی امروزه به واسطه شکل گیری مقاومت، قدرتمندتر از گذشته شده است.


وی افزود: هراس استکبار از این است که انقلاب اسلامی نه تنها از مرز‌های ایران گذشته و در منطقه تبدیل به یک منطق مقاومت اسلامی شده است، بلکه از منطقه هم عبور کرده و در حال تبدیل به مقاومت مستضعفان جهان است.


مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به ۲ سند آمریکایی ها، راهبرد امنیت ملی آمریکا در سال ۲۰۰۰ و استراتژی امنیت ملی آمریکا که چند ماه پیش منتشر شد، تصریح کرد: آنان اذعان دارند که قدرت جمهوری اسلامی در دهه پنجم خود بیشتر می‌شود و به تحکیم قدرت در منطقه، تبدیل شدن به بازیگر فرامنطقه‌ای و انسجام داخلی بیشتر می‌پردازد.


وی ادامه داد: آمریکایی ها از ایران به عنوان سومین تهدید بین المللی خود پس از چین و روسیه یاد می‌کنند، اما اولویت برخورد با این چالش را متعلق به ایران می‌دانند و بر این اساس توطئه‌ها را ابتدا علیه ایران انجام می‌دهند.


طائب خاطرنشان ساخت: آمریکایی‌ها معتقدند این دهه، دهه سرنوشت سازی از نظر قدرت یابی آمریکا در جهان و خاورمیانه است. در این ۲ سند، سال ۲۰۲۵ و ۲۰۳۰ زمان تعیین تکلیف آمریکایی‌ها عنوان شده است. آنان بر این باورند که اگر تا سال ۲۰۳۰ به کدخدای دهکده ارتباطات مبدل نشوند، همانند شوروی به فروپاشی می‌رسند.


رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه با اشاره به افزایش چالش‌ها و کاهش فرصت‌های آمریکا گفت: این کشور، آب، غذا، بیماری‌های فراگیر، تروریسم، انرژی، تورم و گرانی به عنوان چالش‌های داخلی و کشور‌های چین، روسیه و ایران را چالش‌های خارجی خود می‌داند.


وی افزود: آمریکا با این اغتشاش‌ها می‌خواست به برجام بازگشته و با دادن امتیاز‌های ناچیز چنین وانمود کند که به برجام برگشته است. آنان فشار حداکثری را تا پیش از انتخابات این کشور در نظر داشتند، اما هم اکنون که تیرشان به سنگ خورده است، پیام دادند که بیایید مذاکره کنیم.


طائب با اشاره به برنامه ریزی آمریکا علیه روسیه خاطرنشان ساخت: نقشه آمریکا در ایران و روسیه ناکام مانده و روسیه با مقاومت توانست ورق را برگردانده و به تهدیدی علیه آمریکا مبدل شده است.


مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد که یکپارچگی در آمریکا بهم خورده و درگیری‌ها برای انتخابات ۲۰۲۴ از هم اکنون آغاز شده است، یعنی آنچه برای ایران می‌خواستند، در کشورشان اتفاق می‌افتد.


وی درباره شکست توطئه آمریکا در ایران گفت: آمریکایی‌ها اذعان می‌کنند که برآیند آنان درباره دیانت در ایران درست نبود و بر این اساس به سوی مذاکره آمده اند. البته آنان همچنان می‌خواهند دست بالا را داشته باشند و تلاش می‌کنند درباره پهباد و حقوق بشر هم به مذاکره بپردازند.


طائب، عملیات جنگ ترکیبی را ترفند کنونی استکبار علیه ایران برشمرد و خاطرنشان ساخت: استکبار در این جنگ به دنبال هویت زدایی و درصدد تقابل ملت با حاکمیت است.


وی درباره وضعیت کنونی کشور تصریح کرد: برخی از عناصر قدرت ما خوب است و برخی دیگر به تغییر نیاز دارد که این تغییر نیز آغاز شده است. ما در زمینه‌های مختلف به پیشرفت‌های بسیار زیادی دست یافته ایم، اما ابراز و تجهیزات ما در جنگ نرم کمتر از دشمن است و بر این اساس نتوانستیم این واقعیت‌ها را به خوبی به نسل جوان منتقل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار