کد خبر:۱۰۵۴۹۷
رئيس سازمان بسيج دانشجويي استان يزد:
دشمنان از صدراسلام تاكنون به دنبال اختلافافكني بين شيعه و سني بودهاند
رئيس سازمان بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان يزد ضمن محكوميت حادثه خونين روز تاسوعا در چابهار گفت: دشمنان از صدر اسلام تاكنون هميشه بهدنبال ايجاد اختلاف بين شيعه و سني بودهاند.
ميرعلي در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در يزد، ضمن محكوميت حادثه خونين روز تاسوعا در چابهار اظهار داشت: دشمنان از صدر اسلام تاكنون هميشه دنبال اختلاف افكني بين شيعه و سني بوده اند.
وي هدف از اينگونه جنايت ها را شعله ور كردن اختلاف بين شيعه و سني در جمهوري اسلامي خصوصا در قوميت هاي ايراني دانست.
ميرعلي تصريح كرد: دشمنان ما از اينكه كشور جمهوري اسلامي ايران با ثبات، مقتدر و در حال پيشرفت است، بسيار عصباني هستند و عصبانيت خود را در طرح ريزي، حمايت و اجراي اين گونه حوادث نشان مي دهند.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان يزد افزود: به بركت انقلاب اسلامي تشيع در سراسر جهان در حال افزايش است و مخصوصا مراسم عزاداري سيد الشهدا حتي در كشورهاي اروپايي و آمريكا به صورت پررنگ برگزار مي شود.
وي گفت: دشمنان اين تفكر ناب كه در ارائه راهكار منطقي براي جلوگيري از پيشرفت شيعه راهي ندارند، دست به اقدام فاجعه آميز و بمب گذاري و ترور مي زنند و در نهايت نيز از اين عمل خود بهره اي نمي برد.
ميرعلي در پايان ضمن تسليت حادثه خونين روز تاسوعاي حسيني در چابهار، اين اقدام تروريستي را محكوم كرد و يادآور شد: دشمن نمي تواند با اين كارها به اهداف شوم خود دست يابد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰