کد خبر:۱۰۵۶۲۰
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اميركبير:
طرح نظارت مجلس بر نمايندگان مبناي بسياري از طرحهاست
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اميركبير با بيان اينكه نمايندگان طرح نظارت مجلس بر مجلس را در دستور كار قرار دهند، گفت: طرح نظارت مجلس بر نمايندگان مبناي بسياري از طرحهاست.
محمدمهدي رفيعي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اينكه قواي سه گانه كشور با توجه به اختيارات خود مي توانند طرحي را در دستور كار خود قرار دهند يا آن را از حالت بررسي خارج كنند، اظهار داشت: تجربههاي مختلف در اين خصوص نشان داده چنانچه رئيس قوه يا ارگاني ميل و علاقه به بررسي طرحي داشته باشد، آن طرح بدون فوت وقت و اندك زماني بررسي شده و بسرعت اجرا مي شود.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اميركبير با بيان اينكه مصاديق زيادي از اين مسئله را مي توان در ارگانهاي مختلف كشور برشمرد و افزود: مسائلي كه در خصوص تصويب طرح وقف اموال دانشگاه آزاد در مجلس شوراي اسلامي به وجود آمد و لابيهاي گستردهاي كه به واسطه اين مسئله در مجلس صورت گرفت يا برخورد قوه قضائيه با سران فتنه نمونههايي از اين مسئله است.
وي در ادامه بيان داشت: طرح نظارت مجلس بر نمايندگان كه مورد تاكيد رهبر معظم انقلاب است و قطعاً بركات زيادي را به همراه خواهد داشت، چندي پيش به صحن مجلس آمد، اما متاسفانه فوريت آن راي نياورد و از دستور كار مجلس خارج شد.
رفيعي با تاكيد بر اينكه بسياري معتقدند چون اين طرح به نوعي با منافع نمايندگان در ارتباط است مورد بي توجهي آنها قرار گرفته است، خاطرنشان كرد: در طرح نظارت مجلس بر نمايندگان، نمايندگان مجلس كه منتخب مردم هستند خود بر اعمال و رفتار ديگر نمايندگان نظارت مي كنند نه سازمان يا ارگان ديگري.
اين فعال دانشجويي در همين زمينه ادامه داد: در اين صورت اين مسئله به ذهن متبادر مي شود كه شايد برخي از نمايندگان مجلس دچار برخي مفاسد مديريتي، سياسي و اقتصادي هستند كه از اين طرح سر باز مي زنند و يا به مذاقشان چندان خوش نمي آيد.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اميركبير در خاتمه تاكيد كرد: تقاضاي جنبش دانشجويي از نمايندگان مجلس اين است كه اين طرح را كه مبناي بسياري از طرحهاي كشور است را در دستور كار مجلس قرار دهند و به بهانههايي چون بررسي موضوعات مهمتر آن را از اولويت خارج نسازند. /انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰