آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۶۶۰۹

لطیفی: ضرورت مردمی‌سازی دولت/ اختیارات استان‌ها باید بازنگری شود

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: باید برای حرکت به سمت مردمی‌سازی دولت به گونه‌ای عمل کنیم که به جای اینکه دولت همه امور را انجام دهد، بخشی از امور از ظرفیت مردمی پیگیری شود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، میثم لطیفی در نشست استانداران کشور که صبح امروز در محل وزارت کشور برگزار شد، اظهار داشت: بازنگری اختیارات استانداران باید در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: مصوبه دهه ۷۰ باید مورد بازنگری قرار گیرد که پیش نویس آن تهیه شده و قرار است وزیر با جدیت آن را دنبال کند.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: موضوع حکمرانی استانی و محلی را در دستورکار قرار دادیم، به این معنا که ما باید ۶ اقدام را پیگیری کنیم؛ اگر می‌خواهیم حکمرانی ما به جای حکمرانی متمرکز و از مرکز به پیرامون باشد، باید از الگوی حکمرانی استان و محلی تبعیت کنیم. این یک ضرورت برای ماست.

لطیفی عنوان کرد: اختیارات دستگاه‌های استانی هم باید بازنگری شود تا دست دستگاه‌ها در استان‌ها باز باشد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه بحث تجمیع شورا‌های استانی نیز باید دنبال شود، افزود: ما ۵۴ شورای عالی داریم که رئیس جمهور رئیس آن است. نزدیک به ۳۰۰ شورا در استان داریم. به دنبال تجمیع این شورا‌ها هستیم.

وی یادآور شد: اقدام دیگری که پیگیر آن هستیم، تجمیع واحد‌های استانی است. گاهی اوقات برخی از دستگاه‌ها در مرکز یک وزارتخانه است و در استان تبدیل به چند مجموعه شده است. وقتی شما می‌خواهید شورای اداری تشکیل دهید، حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ نفر در جلسه حضور دارند و عملاً تعدد پست‌های مدیریتی و تنوع کار‌ها پیش می‌آید.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تاکید بر اینکه واحد‌های استانی باید تجمیع شوند، اظهار داشت: در این زمینه پیش‌نویسی را تهیه کرده‌ایم.

لطیفی با تاکید بر اینکه اقدام بعدی مردمی‌سازی امور در حکمرانی استانی است، تصریح کرد: باید برای حرکت به سمت مردمی سازی دولت، به گونه‌ای عمل کنیم که به جای اینکه دولت همه امور را انجام دهد، بخشی از امور از ظرفیت مردمی پیگیری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار