ظرفیت دانش بنیان‌ها برای ایجاد اشتغال به کار گرفته شود / واگذاری اجرای برنامه‌های فرهنگی به مردم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۷۲۲۴
رئیس بنیاد شهید:

ظرفیت دانش بنیان‌ها برای ایجاد اشتغال به کار گرفته شود / واگذاری اجرای برنامه‌های فرهنگی به مردم

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه باید از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، استارتاپ ها و کارآفرینان برای ایجاد اشتغال استفاده کنیم گفت: افراد نخبه، صاحب تجربه و توانمند باید برای اشتغال وارد میدان شوند.
ظرفیت دانش بنیان‌ها برای ایجاد اشتغال به کار گرفته شود / واگذاری اجرای برنامه‌های فرهنگی به مردم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز پنجشنبه در دیدار با نخبگان ایثارگر همدان با تاکید بر اینکه باید توانایی تولید شغل داشته باشیم و از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرینان استفاده کنیم افزود: ما به دنبال تجمیع مشاغل هستیم یعنی با ایجاد شرکت‌های تعاونی و کارآفرینان شغل‌های دانش بنیان ایجاد کنیم تا علاوه بر ارزش افزوده موثر، زیرساخت‌های اقتصادی استان‌ها توسعه یابد.

قاضی زاده هاشمی درباره اشتغال خانواده‌های ایثارگر و سهمیه استخدامی و تبدیل وضعیت آن‌ها نیز گفت: ۳۰۰ هزار نفر از جامعه ایثارگر در سامانه کاریابی برای اشتغال مراجعه کردند که ۳۳ هزار نفر از آن‌ها فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰درصد هستند که به تازگی مساله استخدام حدود هفت هزار و ۵۰۰ نفر حل شده است.

معاون رئیس جمهور با اشاره اینکه در سال گذشته کل استخدامی دولت ۶۷ هزار نفر بوده است و ما برای اشتغال ایثارگران باید به سمت اشتغال در بخش غیر دولتی برویم ادامه داد: تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد از جویندگان کار، کارآفرین هستند و برخی با گرفتن وام‌های خود اشتغالی در سال‌های گذشته نه تنها شغلی ایجاد نکردند بلکه بدهکار هم شدند.

اجرای برنامه‌های فرهنگی به مردم واگذار شود

قاضی زاده هاشمی گفت: در حوزه فرهنگ تکیه گاه خود مردم هستند از جمله یادواره‌های شهدا که به صورت مردمی برگزار می‌شود و دستگاه‌های اجرایی به جای رقابت، کار را به مردم واگذار کنند و خود پشتیبان باشند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: امروز جبهه جنگ تغییر پیدا کرده و جبهه جنگ فرهنگی، اقتصادی و در عرصه‌های اجتماعی است و متناسب با آن باید چگونه زیستن را به جامعه ارائه کنیم.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: نقش سرآمدان جامعه ایثارگری همان کسانی که امروز وفادار، باورمند، توانمند، ظرفیت ساز و هدایت گر هستند از این زاویه پررنگ‌تر می‌شود.

وی افزود: مساله ایثار تنها مربوط به گذشته نیست و امروز کسانی هستند که در میدان عمل به مردم کمک می‌کنند هر کسی که دانشمند برجسته، استاد علمی ممتاز، تاسیس کننده شرکت دانش بنیان باشد و یا با تشکیل گروه جهادی بر اساس یک باور الهی کمک داوطلبانه کند، یک ایثارگر است.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: ایثارگرانی که با توجه به نیاز زمان در عرصه اظهار و عمل هستند و این چیزی است که باید روایت کنیم.

وی مردمی سازی را رویکرد دولت عنوان کرد و ادامه داد: مردمی سازی به معنای نقش فعال دادن به مردم در حوزه تصمیم گیری، سیاست گذاری و اجرایی، چراکه دولت باید نقش پشتیبانی و تسریع کننده را داشته باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار