کد خبر:۱۰۵۸۷۶۴
امام جمعه اهل سنت خاش:

هیچ مسلمانی ظلم به مسلمانان را بر نمی‌تابد/ سخنان مولوی عبدالحمید را محکوم می‌کنیم

امام جمعه اهل سنت خاش گفت: به کسانی که علیه مسلمانان مظلوم فلسطین، وحدت شیعه و سنی و انقلاب اسلامی یاوه گویی می‌کنند، می‌گویم، اظهارات شما نزد اهل سنت محکوم است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مولوی شهنوازی امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش با اشاره به صحبت‌های اخیر مولوی عبدالحمید و حمایت از رژیم غاصب صهیونیستی، گفت: ما ایرانی هستیم و ایران خانه ما است و هرکسی که برخلاف مبانی نظام اسلامی سخنی بگوید ما آن را نمی پذیریم؛ من امام جمعه شهرستان خاش هستم و از اوایل انقلاب به عنوان یک بسیجی به نظام اسلامی خدمت کردم و دوبار هم توفیق حضور در جبهه و دفاع مقدس را داشته ام لذا پذیرش چنین سخنانی برای بنده سنگین و آن را به هیچ وجه نمی پذیرم.

امام جمعه خاش با تاکید بر اینکه عادی سازی روابط با اسرائیل غاصب را محکوم می کنیم، اظهار داشت: هیچ مسلمان آزاده ای ظلم بر مسلمانان دیگر را بر نمی تابد، از این رو عادی سازی روابط با رژیم غاصب اسرائیل محکوم است.

مولوی شهنوازی ادامه داد: عقیده خود را بارها در نماز جمعه اعلام کرده ام و در جمعه آینده نیز درباره انقلاب و دستاوردهای آن سخنانی خواهم گفت و خطاب به کسانی که علیه مسلمانان مظلوم فلسطین، وحدت بین شیعه و سنی و انقلاب اسلامی یاوه گویی می کنند، می گویم که اظهارات شما در نزد اهل سنت محکوم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار