بزرگترین تهدید برای ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستی نیست؛ بلکه بزرگترین تهدید سلب اعتماد مردم است، مردمی که در دشوارترین لحظهها برای دفاع از اسلام و انقلاب از جان و مال خود دریغ نکردهاند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سپهر صفا بخش؛ * بعد از آنکه طرح یک فوریتی شفافیت آرای نمایندگان رای نیاورد تعدادی از نمایندگان (تا به این لحظه ۹۰ نفر) اعلام کردهاند از یک مهر ماه به صورت داوطلبانه اقدام به شفافیت آرای خود میکنند.
جنگ روانی و تبلیغاتی به معنای تلاش هدفمند و برنامهریزی شده برای تخریب یا تضعیف روحیه و قدرت مقاومت یک ملت است و هدف آن تحمیل اراده و تاثیرگذاری بر افکار، عقاید، عواطف، مواضع و رفتارهای یک ملت است که از طرق مختلفی انجام میگیرد که یکی از این طرق، مخدوش کردن اعتماد ملت به حکومت است.
دشمن نقطه حساسی را نشانه گرفته است، تاثیر اعتماد ملت به حکومت را در ماههای اخیر در وقایع کاهش ارزش لیر در ترکیه دیدهایم که مردم به خواست رییس جمهور، دلارها و طلاهای خود را تحویل دادند و کمک بزرگی در مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا به کشور خود کردند، اما در داخل کشور مردم در ماههای اخیر اقدام به جمع آوری کالا از بازار، خرید و فروش دلار در بازارهای سیاه و افزایش تقاضا بیش از عرضه کردهاند که علاوه بر اقتصاد کشور به سطح زندگی خود هم آسیب زدهاند که اینها اغلب ناشی از کاهش اعتماد عمومی است.
بزرگترین تهدید برای جمهوری اسلامی ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستی نیست؛ بلکه بزرگترین تهدید سلب اعتماد مردم است، مردمی که در دشوارترین لحظهها برای دفاع از اسلام و انقلاب از جان و مال خود دریغ نکردهاند.
یکی از راههای پر کردن شکاف میان مردم و حاکمیت شفافیت است؛ ارائه اطلاعات از طرف مجموعهی حاکمیت به مردم، آنها را مسئولیتپذیر و پاسخگو ساخته و از سوی دیگر مشارکت مردم و نخبگان در کلیهی فرآیندهای حاکمیتی را به دنبال دارد که این خود زمینهساز افزایش اعتماد و سرمایهی اجتماعی ما بین مردم و حکومت است.
به اعتقاد اغلب کارشناسان بهترین مکان برای مقابله با عدم شفافیت مجلس شورای اسلامی است، زیرا ترکیبی از حاکمیت و مردم است و به فرموده امامخمینی (ره) مجلس در راس امور قرار دارد.
مجموعه اقداماتی که مجلس شورای اسلامی پیرامون شفافیت آرا باید انجام دهد به شرح زیر میباشد: ۱_ مشخص شدن آرای اعضا کمیسیونها به لوایح و طرحها ۲_ اعلام دقیق حاضرین، غایبین و مهمانان صحن علنی و جلسات کمیسیونها به صورت مکتوب ۳_ مشروح مذاکرات صحن علنی هم مکتوب، هم تصویری و هم رادیویی منتشر شود و در دسترس عموم قرار بگیرد. ۴_ مشخص شدن آرای نمایندگان در صحن علنی ۵_ شفافیت حقوق، مزایا، سفرها، ماموریتها و هدایا ۶_ اطلاع رسانی و آگاهی کامل از مکتوبات و توصیه نامهها ۷_ معرفی ارائه دهندگان طرحها در کمیسیونها
اکنون که در گردنه ۴۰ ساله انقلاب اسلامی قرار داریم و دشمنان این انقلاب دندانهای خود را علیه استقلال و حاکمیت جمهوری اسلامی ایران تیز کردهاند و از طریق استعمار فرانو (استعمارگران با استفاده از ترفندها و سیاستهای خاص خودشان، تحولات را توسط مردم و به دست خود مردم کشورها، ولی در جهت مطامع و اهداف استعماری خودشان با استفاده از شعارهای عوام فریبانه دنبال میکنند.) و امپریالیسم رسانهای سعی در ضربه زدن به انقلاب و مردم را دارند، مسئولان و مردم باید هوشیارانه و مبتکرانه نقشههای دشمن را شناسایی کرده و خنثی نمایند؛ لزوم این امر ارائه راهکارها و سیاستهای مدبرانه و آگاهی بخشی به مردم از سوی مسئولین و مطالبه تخصصی و راهگشا از سوی مردم است.
سپهر صفا بخش-نماینده دانشگاه علوم پزشکی زابل در قرارگاه شهید احمدی روشن استان سیستان و بلوچستان انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.