«ناصری» سرپرست فرمانداری بیرجند شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۶۵۳
با حکم استاندار خراسان جنوبی؛

«ناصری» سرپرست فرمانداری بیرجند شد

طی مراسمی با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی از زحمات علی فاضلی فرد تقدیر و علی ناصری به عنوان سرپرست فرمانداری بیرجند معرفی شد.
«ناصری» سرپرست فرمانداری بیرجند شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مراسم تودیع و معارفه فرماندار بیرجند امروز(۲۴ تیر) با حضور مسئولان استانی، نظامی، انتظامی، نمایندگان روحانیت، مدیران اجرایی و اقشار مختلف مردم برگزار شد.

 

حسین شرافتی‌راد معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی در این مراسم با اشاره به زحمات فرماندار پیشین بیرجند، گفت: ایشان در این مدت، همدل، پرتلاش، پیگیر و همراه بودند و با دغدغه‌مندی، وظایف خود را به انجام رساندند.

 

وی با اشاره به جایگاه و نقش بی‌بدیل نیروهای مسلح در تأمین امنیت کشور، گفت: نیروهای مسلح ما عزت و افتخار بزرگی را برای ملت ایران رقم زده‌اند و ما به داشتن چنین ارتشی، سپاه، بسیج و نیروهای انتظامی ولایتمدار افتخار می‌کنیم.

 

وی با اشاره به وقایع جنگ ۱۲ روزه اخیر، این رویداد را نشانه‌ای از ایستادگی و وحدت ملی دانست و تصریح کرد: اگر امروز در آرامش به سخنرانی می‌پردازیم، مدیون خون شهدا و فداکاری‌های ملت بزرگ ایران در سال‌های دفاع مقدس و این جنگ تحمیلی اخیر هستیم. دشمنان از مدت‌ها پیش برای فتنه‌انگیزی و ایجاد ناآرامی در کشور برنامه‌ریزی کرده بودند، اما با هوشمندی رهبری و بصیرت مردم، شکست خوردند.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد شهرستان بیرجند، آن را شهری دانشگاهی، فرهنگی، انقلابی و پیشتاز در عرصه علم، تدین و تمدن دانست و افزود: بیش از نیمی از پدران علم ایران از بیرجند برخاسته‌اند و این نشان می‌دهد که بیرجند در عرصه‌های مختلف همیشه سرآمد بوده است.

 

شرافتی‌راد با تأکید بر ضرورت خدمت عملی به مردم، نه در قالب شعار، افزود: فرماندار جدید باید مرد میدان، وفادار، ولایتمدار، با روحیه جهادی، صادق، مردمی، دلسوز و هم‌راستا با فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت وفاق ملی باشد. امروز تنها راه مقابله با دشمنان، خدمت واقعی و موثر به مردم است.

 

وی با بیان اینکه در انتصابات باید شایسته‌سالاری، توانمندی، سلامت اداری و مردمی بودن مدنظر قرار گیرد، گفت: فرماندار نباید وابسته به گروه خاصی باشد، بلکه باید نماینده همه مردم شهرستان باشد.

 

وی ضمن انتقاد از بروکراسی اداری و سختی دسترسی مردم به خدمات، اظهار داشت: نمی‌شود جوان روستایی برای گرفتن یک قطعه زمین دچار مشکلات متعدد باشد. اگر می‌خواهیم مهاجرت از روستاها را کاهش دهیم، باید موانع اداری را برداریم و با روحیه جهادی به میدان بیاییم.

 

شرافتی‌راد بر لزوم تعامل مثبت فرماندار جدید با نخبگان، فعالان سیاسی و اجتماعی، خانواده شهدا، ایثارگران و سایر اقشار تأکید کرد و افزود: فرماندار باید با امام جمعه، نماینده مردم در مجلس و حامیان دولت تعامل سازنده داشته باشد.

 

شرافتی‌راد با اشاره به آغاز فرآیند انتخابات مجلس خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی در سال آینده، خواستار برنامه‌ریزی دقیق، مشارکت حداکثری مردم، صیانت از آرا و برگزاری انتخاباتی سالم شد.

 

وی از مدیران خواست با اجرای سیاست‌های دولت چهاردهم، توجه به فرمایشات رهبری و رعایت اخلاق و خدمت صادقانه، زمینه‌ساز اعتماد عمومی و موفقیت نظام باشند و گفت: فرماندار بیرجند باید الگوی مدیریتی استاندار را دنبال کند؛ به میان مردم برود، میز خدمت مؤثر برقرار کند و گره از مشکلات مردم باز نماید.

 

در این مراسم، علی فاضلی‌فرد، فرماندار پیشین بیرجند، ضمن تشکر از حضور مسئولان و مردم، گزارشی از عملکرد خود در طول سه سال و نیم خدمت در شهرستان بیرجند ارائه داد.

 

وی به تلاش‌های صورت‌گرفته در مدیریت بحران‌ها، از جمله مقابله با اغتشاشات در سال ۱۴۰۱، انتخابات و مسائل امنیتی شهرستان اشاره کرد و افزود: در طول مدت خدمتم، سعی شد نگاه مدیریتی بر پایه استفاده از ظرفیت‌ها، عدالت در تخصیص منابع و پیگیری مشکلات مردم باشد.

 

فرماندار سابق بیرجند با اشاره به سابقه ۳۶ ساله خود در وزارت کشور، تأکید کرد: مسئولیت در نظام اسلامی، امانتی الهی است و باید با رعایت امانتداری، پاسخگویی و احترام به حقوق مردم، در مسیر خدمت‌گزاری گام برداشت.

 

گفتنی است در پایان این مراسم، از زحمات علی فاضلی فرد تقدیر و علی ناصری به عنوان سرپرست فرمانداری بیرجند معرفی شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار