آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۰۵۰
معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

نجات کودکان کار از آسیب‌های اجتماعی نیازمند هماهنگی بین‌دستگاهی و سیاست‌گذاری دقیق است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست ساماندهی کودکان کار و خیابانی، بر لزوم هماهنگی بین بخشی و اجرای دقیق مصوبات برای صیانت از این قشر آسیب‌پذیر تأکید کرد.
نجات کودکان کار از آسیب‌های اجتماعی نیازمند هماهنگی بین‌دستگاهی و سیاست‌گذاری دقیق است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در جلسه ساماندهی کودکان کار و خیابانی با بیان اینکه این قشر در بدو شکل‌گیری شخصیت اجتماعی خود هستند، گفت: وظیفه ماست که با سیاست‌گذاری دقیق و حمایت‌های بین دستگاهی، این کودکان را از آسیب‌های اجتماعی نجات دهیم.

وی با اشاره به وظایف قانونی مشخص‌شده برای دستگاه‌ها افزود: استانداری به عنوان نهاد ناظر، موظف به تبیین مأموریت‌ها و هماهنگی کامل میان ادارات مرتبط است تا هیچ بخشی از مسئولیت‌ها مغفول نماند و اقدامات به‌صورت هم‌افزا دنبال شود.

محمدی ادامه داد: برای اثربخشی اقدامات، نیازمند نگاه سیستمی و پرهیز از بخشی‌نگری هستیم و بهزیستی به عنوان متولی اصلی باید با همکاری آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، صداوسیما، ورزش و جوانان، فنی‌وحرفه‌ای و دیگر نهادها مأموریت‌های خود را با حساسیت و دقت دنبال کند.

وی با تاکید بر نقش آموزش‌های مهارتی، فرهنگی، ورزشی و روان‌شناسی در بازپروری کودکان کار تصریح کرد: مهارت‌آموزی متناسب با سن و توانمندی این افراد باید در دستور کار قرار گیرد و دستگاه‌های حمایتی نظیر کمیته امداد و بانک‌ها نیز با ارائه تسهیلات در مسیر توانمندسازی آنان مشارکت کنند.

معاون سیاسی استاندار خاطرنشان کرد: آمار به‌روز کودکان کار و تفکیک اتباع ایرانی و غیرایرانی باید توسط بهزیستی احصا و به نهادهای امنیتی و انتظامی ارائه شود تا از بروز مخاطرات اجتماعی جلوگیری شود.

وی در پایان افزود: در جلسات آتی، ارزیابی مصوبات و استفاده از ظرفیت خیرین و نهادهای مردمی نیز در دستور کار خواهد بود تا بتوانیم خدمات اثربخش‌تری به این قشر ارائه دهیم و از مسئولیت قانونی، اخلاقی و شرعی خود در قبال آینده جامعه غفلت نکنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار