آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۲۲۳

شناسایی ۱۵ نقطه در استان برای بلندمرتبه‌سازی/ گیلان آماده اجرای طرح‌های حمایتی مسکن است

استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در اجرای طرح‌های مسکن، از آمادگی استان برای ساخت واحد‌های حمایتی با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: برای جلوگیری از گسترش بی‌رویه ویلاسازی، با ساخت‌وساز بلندمرتبه در ۱۵ نقطه استان موافقت شده است.
شناسایی ۱۵ نقطه در استان برای بلندمرتبه‌سازی/ گیلان آماده اجرای طرح‌های حمایتی مسکن است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هادی حق‌شناس استاندار گیلان در دیدار با محمد امید مدیرعامل مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی(ره) و در جلسه بررسی پروژه‌های این نهاد در گیلان، با تأکید بر ضرورت هماهنگی کامل میان دستگاه‌ها در طرح‌های مرتبط با حوزه مسکن، اظهار کرد: مصوبات جلسه قبلی با حضور مدیران اقتصادی کمیته امداد می‌تواند مبنای تصمیم‌گیری باشد و مسیر رسیدن به نتیجه را کوتاه کند.

وی با بیان اینکه اجرای تصمیمات با نگاه حمایتی از اقشار کم‌درآمد انجام می‌شود، افزود: گیلان برخلاف بسیاری از استان‌های جنوبی کشور با مشکل کمبود زمین مواجه نیست و ظرفیت‌های مناسبی برای اجرای پروژه‌های مسکن ملی، مسکن جوانان و سایر طرح‌های ساخت‌وساز در اختیار دارد.

استاندار گیلان از شناسایی ۱۵ نقطه در استان برای بلندمرتبه‌سازی خبر داد و گفت: هدف ما جلوگیری از پراکندگی و قطعه‌قطعه شدن زمین‌ها و تکرار تجربه نامطلوب ویلاسازی در استان مازندران است؛ در همین راستا، آمادگی داریم زمین‌هایی را که در دل طبیعت یا در قالب روستاهای دارای مالکیت منابع طبیعی، بنیاد مسکن یا مردم هستند، برای ساخت‌وساز هدفمند واگذار کنیم.

حق‌‌شناس با اشاره به کاهش جمعیت مطلق استان در سال گذشته، خاطرنشان کرد: با ثبت ۱۹ هزار و ۴۰۰ مورد فوت و ۱۷ هزار تولد، رشد جمعیت گیلان منفی شده و پیش‌بینی می‌شود این روند ادامه‌دار باشد؛ در مقابل، به دلیل شرایط مطلوب اقلیمی و منابع آبی، احتمال افزایش مهاجرت به استان در آینده وجود دارد.

وی گیلان را تنها استان بدون تنش آبی در کشور خواند و افزود: سال گذشته بیش از یک‌هزار و ۲۴ میلی‌متر بارندگی در استان ثبت شد که به‌طور متوسط ۷ برابر میانگین کشوری است؛ همین مسئله، ظرفیت اجرای طرح‌های توسعه‌ای در بخش مسکن و سکونت‌پذیری را افزایش می‌دهد.

استاندار گیلان همچنین از آمادگی برای تأمین زمین در نقاطی نظیر سنگر، کوچصفهان، رودبار و سایر مناطق برای ساخت واحدهای مسکونی با کاربری حمایتی خبر داد و گفت: برای طرح‌های مرتبط با کمیته امداد، دستگاه‌های اجرایی ملزم به همکاری کامل هستند و هیچ مانعی از سوی محیط زیست نیز وجود ندارد.

در ادامه، پروژه‌های مستعد سرمایه‌گذاری استان با حضور مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط بررسی و تصمیمات لازم جهت نحوه سرمایه‌گذاری مجتمع اقتصادی کمیته امداد اتخاذ شد.

محمد امید مدیرعامل مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره)نیز در این نشست با بیان اینکه هرگونه عایدات ناشی از سرمایه‌گذاری در بین محرومین تحت پوشش کمیته امداد در داخل استان هزینه خواهد شد و این عایدات به هیچ‌وجه از استان خارج نخواهد شد، بر رویکرد حمایتی این نهاد در توسعه عدالت‌محور و محرومیت‌زدایی تأکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فوق‌العاده استان گیلان جهت سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، گفت: امروز استان گیلان با وجود مدیریتی توانمند، فرصتی بی‌نظیر برای رشد و توسعه دارد که این امر با سرمایه‌گذاری صحیح و هدفمند امکان‌پذیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار