آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۷۹۵

استاندار خراسان رضوی: برای توانمندسازی اقتصادی، باید تدابیر ویژه اندیشید

درآمد خراسان رضوی ۳۰ درصد از میانگین سرانه کشور پایین‌تر است که برای توانمندسازی اقتصادی آن باید تدابیر ویژه اندیشید.
استاندار خراسان رضوی:
برای توانمندسازی اقتصادی، باید تدابیر ویژه اندیشید

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، استاندار خراسان رضوی عصر چهارشنبه در نشست مدیران روحانی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی افزود: این در حالی است که خراسان رضوی دارای ظرفیت‌های فراوان از جمله سالانه ۳۰ میلیون زائر و بزرگ‌ترین معادن سنگ آهن کشور است.
 
 غلامحسین مظفری با هشدار درخصوص بحران آب افزود: مساله تأمین آب و فرونشست زمین در مشهد و استان، تهدیدی جدی برای زیرساخت‌ها و حتی حرم مطهر رضوی است و تلاش‌های گسترده‌ای از جمله برگزاری کنگره ملی آب و پیگیری طرح‌های انتقال آب در دست انجام است.
 
این مقام اجرایی با اشاره به تشکیل ۱۴ کارگروه تخصصی برای حل مسائل استان اعلام کرد: ظرفیت‌های داخلی و ارتباطات بین‌المللی خراسان رضوی برای توسعه و پیشرفت استان به کار گرفته خواهد شد.
 
مظفری گفت: رتبه فضای کسب و کار استان که در ابتدای سال ۱۴۰۳ در جایگاه ۲۲ کشور قرار داشت، در ماه‌های پایانی سال گذشته به رتبه اول ارتقا یافت که نشان دهنده بهبود شاخص‌های اقتصادی استان است، اما تا تحقق عملی تحولات اقتصادی، راه درازی در پیش داریم.
 
او با تأکید بر نقش ملی استان افزود: خراسان رضوی تنها مسئول حل مسائل خود نیست؛ در بحران‌های ملی نیز باید نقش‌آفرینی کند. به طور مثال در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به پایتخت، آمادگی کامل برای اداره کشور از مشهد اعلام شد.
 
دشمنان ما نه اصول انسانی و نه منطق می‌شناسند
 
استاندار خراسان رضوی در ادامه با بیان اینکه اکنون در شرایط جنگی به‌سر می‌بریم و در شرایط جنگ ترکیبی، هر گونه اظهارات نسنجیده می‌تواند بهانه به دست دشمن دهد، تاکید کرد: راه‌حل مشکلات کشور از مسیر عقلانیت، تحقیق و ارتباط مؤثر با بدنه اجتماعی می‌گذرد و حذف صورت‌مسئله یا برخورد‌های غیرمنطقی تنها هزینه ایجاد می‌کند.
 
مظفری افزود: همه ما می‌دانیم که خدمتگزاری به مردم زیر پرچم جمهوری اسلامی فرصتی مغتنم است، اما مسئولیتی سنگین نیز به همراه دارد؛ پذیرش مسئولیت در استان، پیچیده و الزام‌آور است که باید هر لحظه آن را برای خدمت بهتر به مردم به کار گرفت.
 
وی تأکید کرد: روحانیت و مسوولان نظام در این برهه تاریخی در آزمونی سخت قرار دارند و موفقیت در این مسیر، سرنوشت‌ساز است؛ زیرا مردم فارغ از تفکیک نهادها، همه ما را نمایندگان حکومت می‌دانند.
 
او با اشاره به ظرفیت فرهنگی استان گفت: از مشهد توقع فرهنگی بالایی وجود دارد. اما در حوزه جذب جوانان به مساجد و فعالیت‌های فرهنگی با ضعف‌های جدی مواجهیم و عملکرد برخی نهاد‌های فرهنگی نیاز به بازنگری اساسی دارد.
 
استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: اگر در برابر دیدن درد مردم بی‌تفاوت عبور کنیم، باید نگران بی‌خاصیت شدن خود باشیم، وظیفه ما تنها مدیریت نیست؛ مسئولیت انسانی، دینی و انقلابی ما بسیار سنگین‌تر از آن است و باید به این نکات توجه جدی داشته باشیم.
 
در پایان این نشست، جمعی از مسئولان روحانی استان نیز به بیان دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادات خود در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، نشست و موضوعاتی، چون عفاف و حجاب پرداختند.
 
این جلسه با هدف هم‌افزایی و تقویت تعامل نهاد‌های دولتی و مجموعه‌های دینی و تبلیغی برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار