آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۸۹۱
گفت‌وگوی SNNTV با خانواده شهیدی از روستاهای بیرجند؛

شهید یونس نوفرستی؛ شاهدی بر اینکه نسل جدید نه بی‌هویت است و نه بی‌اعتقاد+فیلم

پدر شهید نوفرستی از شهدای حملات رژیم صهیونیستی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گفت: با همدلی ملت ایران و پشتیبانی از نیرو‌های نظامی و انتظامی خواهیم توانست بزودی این غده سرطانی از روی زمین محو کنیم و امید است که خانواده شهدا زینب وار بتوانند در غم از دست دادن عزیزان خود صبر کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استا‌های خبرگزاری دانشجو، در یکی از روستا‌های شهر بیرجند، داستانی از جوانی متولد مرداد ۱۳۷۷ روایت می‌شود که از همان کودکی تفاوتش با دیگران آشکار بود. پسری با روحیه‌ای بلندپرواز و سرشار از ایمان، که از همان ابتدا مسیر زندگی‌اش را با الگوگیری از شهدا و خدمت به اسلام انتخاب کرد.

«یونس نوفرستی»، جوانی رشید و غیور که حالا نامش جزو شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم کودکش صهیونیستی است.

پدرشهید در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با نگاهی پر از افتخار و دلتنگی، از فرزندی می‌گوید که نه تنها در خانواده بلکه در میان هم‌نسل‌هایش نیز متمایز بود.

به گفته «محمدحسن نوفرستی»، یونس متولد مرداد ۱۳۷۷ بود. از همان روزهای نخست تولد، رفتار او با دیگر نوزادان تفاوت داشت؛ در هر کاری می‌خواست پیشتاز باشد و همواره روحیه‌ای بلندپروازانه داشت.

او گفت: پسرم روزی که دانشگاهش تمام شد گفت می‌خواهم دنبال شغلی بروم که برای اسلام مفید باشم و خودش خواست و این راه را انتخاب کرد، در بیشتر کار‌های زندگی‌اش رفتار شهدا را سرلوحه کارهایش قرار داده بود، حتی پایان نامه دانشگاهی خود را به زندگی شهدا اختصاص داده بود.

پدر شهید نوفرستی با بیان اینکه روزی که پسرم برای آخرین مرتبه به تهران رفت، سری اول لباس رزم را مادرش بر قامت او پوشاند، افزود: خودش پیشنهاد داد که به سپاه برود و من هم، چون خودش می‌خواست هیچ مانعی ایجاد نکردم که برود و الان هم هیچ پشیمانی‌ای ندارم از مسیری که رفته و فقط دلتنگی ما است که اذیت می‌کند؛ آنها راه خود را انتخاب کردند.

دست نوازش آقا بر سر شهید نوفرستی در کودکی

یکی از لحظات به یادماندنی زندگی یونس، دیدار او با مقام معظم رهبری در کودکی بود؛ زمانی که تنها پنج سال داشت. پدرش در این رابطه می‌گوید: وقتی که مقام معظم رهبری به زاهدان آمدند، یونس پنج ساله بود، یونس رفت جلوی آقا و حضرت آقا دست روی سرش کشیدند و نوازشش کردند، شاید بتوان گفت این ارتباط قبلی یونس با ولایت از همان پنج سالگی خود را نشان داده بود.

وی افزود: آخرین باری که یونس به تهران رفت، رفتار و حرکاتش تغییر کرده بود. برخلاف دفعات قبل که معمولاً فقط یکی از ما او را تا فرودگاه همراهی می‌کرد، این‌بار همه خانواده با هم رفتیم و او را بدرقه کردیم.

این پدر شهید والا مقام ادامه داد: شب جمعه‌ای که یونس در تهران به شهادت رسید، صبح روز جمعه وقتی از خواب بیدار شدم و پیش از رفتن به مراسم دعای ندبه، تلویزیون را روشن کردم. شبکه خبر زیرنویسی پخش می‌کرد و اعلام کرده بود که در کدام مناطق حمله صورت گرفته. همان لحظه، بی‌اختیار دلم آشوب شد و غمی سنگین بر دلم نشست.

وی اضافه کرد: فوراً به گوشی‌اش زنگ زدم، اما خاموش بود. به دختر دایی‌ام تماس گرفتم؛ گفت که درگیری بوده، اما بعید است اتفاقی برایش افتاده باشد. ما هم دل‌گرم بودیم که ان‌شاءالله مشکلی پیش نیامده، اما هرچه زمان می‌گذشت، دل‌شوره‌ام بیشتر می‌شد… تا اینکه خبر شهادتش را آوردند.

پدیر شهید گفت:امیدواریم ما نیز بتوانیم ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم و با پاسداشت خون‌های به ناحق ریخته‌شان، زمینه محو شدن این غده سرطانیِ صهیونی از صفحه روزگار را فراهم کنیم.

پدر شهید نوفرستی با تأکید بر اینکه «همه ما فدایی رهبرمان هستیم و نمی‌خواهیم مویی از سر ایشان کم شود»، اظهار داشت: با همدلی ملت ایران و حمایت از نیروهای خدوم نظامی و انتظامی، بی‌تردید به‌زودی خواهیم توانست این غده سرطانی را از روی زمین محو کنیم. همچنین امید است خانواده‌های معظم شهدا همچون حضرت زینب (س) در برابر داغ عزیزانشان صبور و استوار بمانند.

حافظ ۵ جزء قران بود

یونس از کودکی دلبسته قرآن و نماز بود. مادرش خاطره‌ای از آن دوران نقل می‌کند: «یونس وقتی صدای سرود جمهوری اسلامی ایران را می‌شنید، آرام و قرار نداشت؛ فوراً جلوی تلویزیون می‌آمد و با احترام می‌ایستاد.»

وی افزود: در دوران نوجوانی نیز با شنیدن صدای اذان، بی‌درنگ خود را به نزدیک‌ترین مسجد می‌رساند تا نماز اول وقت بخواند. او تا پایان کلاس پنجم ابتدایی در کلاس‌های حفظ قرآن شرکت می‌کرد و موفق به حفظ پنج جزء از قرآن کریم شده بود.

مادر شهید نوفرستی نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه یونس در سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) به دنیا آمد، می‌گوید: «از همان کودکی بالای سرش نوار قرآن پخش می‌کردم. تا کلاس پنجم در کلاس‌های حفظ قرآنِ جامعه‌القرآن شرکت می‌کرد و موفق به حفظ پنج جزء از قرآن شده بود.

وی افزود: یونس علاقه زیادی به مسجد و هیأت داشت و از همان کودکی در مراسم‌ مسجد روستا بسیار فعال بود. هر شبی که در مسجد افطاری داده می‌شد، از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب در مسجد حضور داشت و به‌عنوان کمک‌آشپز فعالیت می‌کرد. در برنامه‌های فرهنگی نیز همیشه با شوق و انرژی در رفت‌وآمد بود و بیشتر وقتش را در مسجد می‌گذراند.

آخرین تماس!

مادر شهید نوفرستی به خاطره‌ای از یک هفته پیش از شهادت فرزندش اشاره می‌کند و می‌گوید: «هفته قبل از شهادتش که به خانه آمده بود، برای مسجد دو کولر تهیه کرده بود تا عزاداران در گرمای محرم تابستان امسال اذیت نشوند. یونس هر کاری از دستش برمی‌آمد، برای مردم انجام می‌داد.»

وی با بیان اینکه «باید صبر پیشه کنیم؛ من هم مانند بسیاری از مادران شهدا هستم که چندین نفر از اعضای خانواده‌شان را تقدیم انقلاب کرده‌اند»، افزود: خداوند رژیم صهیونیستی را با خاک یکسان کند.

او ادامه داد: برخی امروز دم از صلح و مذاکره با آمریکا می‌زنند؛ در حالی‌که هدف‌شان این است که دوباره این مارهای سمی را در آستین پرورش دهند و بار دیگر مهمات ذخیره کنند و مجدد به کشور حمله‌ور شوند. انتقام خون شهدا، دانشمندان و سرداران ما باید از اسرائیل گرفته شود و کار این رژیم غاصب یکسره گردد.

شهید یونس نوفرستی، در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به تهران، در سحرگاه ۲۳ خردادماه سال جاری به شهادت رسید.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار