مطهریها و هاشمیهای کشور، امیدواریم که بیشتر در میان مردم باشید؛ امیدواریم که در تشخیص غلط از صحیح دیگر دچار تردید و اشتباه نشوید؛ چراکه مردم توان تحمل تاوان اشتباهات سیاستمداران کشورشان را ندارند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-مجتبی جمالی تبار*، در طول چند روز گذشته شاهد رد و بدل شدن اظهاراتی بین رئیس جمهور کشورمان و همچنین رئیس جمهور آمریکا بودیم. اظهاراتی که شاید بتوان گفت از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در طی پنج سال گذشته علیه سیاستهای آمریکا بی سابقه بوده تا جایی که حتی بعد از دعوت کشورهای مختلف بالاخص کشورهای اتحادیه اروپا به آرامش و کنار گذاشتن مجادلات لفظی شاهد ادامه دار بودن آن بین دیگر مقامات دو کشور بودیم.
البته این جنگ لفظی با ُبرد ایران خاتمه پیدا کرد. جایی که حاج قاسم سلیمانی با تهدید و ریختن آبروی سربازان ارتش آمریکا آنها را به عقب نشینی وادار کرد. عقب نشینیایی که با چاشنی دعوت به مذاکره مجدد از سوی ترامپ همراه بود.
مذاکرهایی از نوع مثلاً بدون پیش شرط. چرا مثلاً؟ چون بعد از همین اظهارات ترامپ بار دیگر شاهد صحبت از تحریمها بودیم. اما همین عبارت «بدون پیش شرط» خیلی از سیاستمداران داخل را برانگیخت.
سیاستمدارانی که گفتند باید از فرصت پیش آمده به طور کامل استفاده کرده و با آمریکا مذاکره کرد. راحت بگوییم سعی داشتند از موضع قدرت ایجاد شده توسط فرماندهان سپاه پاسداران استفاده کرده و این را به مردم بپذیرانند که این فرصت را باید مغتنم شمرد.
البته بعد از نامه سردار جعفری به جناب روحانی آب پاکی روی دست همه این افراد ریخته شد. این نامه هم بی واکنش نبود. نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در اظهاراتی نسنجیده از سنگ اندازی بخشی از نیروهای انقلاب که منظورشان همان سپاه پاسداران است در حین مذاکرات برجام سخن گفت.
گفتند مسئول وضعیت امروز کشور آنهایی هستند که با هوا کردن موشک تلاش کردند برجام اجرا نشود که البته به هدفشان هم رسیدند. اما جناب علی مطهری یک سوال ساده: مگر آژانس بین المللی اتمی راستی آزمایی کشورمان را تأیید نکرد؟
حال که مشخص شده عامل این وضعیت به وجود آمده سپاه نیست، بگویید شما و مجلسیان در راستای اقتصاد کشور چه تصمیماتی گرفتهاید؟ البته که رفع حصر از نظر شما بر مشکلات اقتصادی مردم ارجحیت دارد.
چرا با صحبتهایتان به دشمن خط میدهید؟ چرا راه همانها را پیش گرفتهاید که دیگر نیستند؟ راه همان مثلاً یاران دیرین امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب.
در جایی دیگر هم شاهد صحبت از صلح پایدار بودیم. گفتند خوب است مانند ۳۰ سال پیش صلح کنیم. منظورشان همان جام زهری بود که ۳۰ سال پیش به مردم خورانده شد.
جناب محسن هاشمی رفسنجانی، از چه صلحی میگویید؟ مگر برجام صلح نبود؟ اقدامات ما از نظر آژانس صلح آمیز بود، پس چرا آمریکا از این صلح خارج شد؟
جناب مطهری و هاشمی و دیگر مطهریها و هاشمیهای کشور، امیدواریم که بیشتر در میان مردم باشید. امیدواریم که در تشخیص غلط از صحیح دیگر دچار تردید و اشتباه نشوید چراکه مردم توان تحمل تاوان اشتباهات سیاستمداران کشورشان را ندارند. والسلام
مجتبی جمالی تبار- فعال دانشجویی دانشگاه تفرش استان مرکزی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.