آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۰۴۵۵

گزارش خبرنگار SNNTV از مرز شلمچه؛ مواکب و زوار مهیای اربعین شده‌اند+فیلم

بیش از ۳۰۰ موکب در مسیر منتهی به مرز شلمچه مستقر شده‌اند تا به زائران اربعین خدمات‌رسانی کنند.

 

به گزارش خبرنگار SNNTV علیرضا آزادی؛ هم‌اکنون تردد زائران درمرز شلمچه به‌صورت روان در جریان است. با توجه به فرا رسیدن شب، لحظه به لحظه تعداد زائران افزایش می‌یابد تا به جمع مشتاقان زیارت کربلای معلی بپیوندند.

طبق اعلام سخنگوی ستاد اربعین حسینی منطقه آزاد اروند، بیش از ۳۰۰ موکب در مسیر منتهی به مرز شلمچه احداث شده‌اند تا به زائران اباعبدالله الحسین (ع) خدمت‌رسانی کنند. این موکب‌ها تمامی امکانات لازم برای پذیرایی از زوار را فراهم کرده‌اند و تلاش دارند تا سفر زائران به کربلا را به‌خوبی تسهیل نمایند.

کد ویدیو
 
 

۹۰۰ کیلومتر رکاب‌زنی از زرین‌شهر اصفهان تا مرز شلمچه/عشق به امام حسین (ع) ما را در این مسیر قرار داده است 

دوچرخه‌سواران اربعینی که از زرین‌شهر اصفهان به مرز شلمچه رسیدند، در گفت‌وگو با SNNTV از سفر خود خبر دادند. آنها اعلام کردند که از سال ۹۷ این مسیر را آغاز کرده‌اند و هر ساله این سفر معنوی را ادامه می‌دهند.

این گروه از دوچرخه‌سواران بیان کردند که تاکنون حدود ۹۰۰ کیلومتر رکاب زده‌اند و با وجود سختی‌های گرما و مسافت طولانی، عشق به امام حسین (ع) این سختی‌ها را برایشان قابل تحمل کرده است.

یکی از دوچرخه‌سواران گفت: «با اینکه رکاب زدن در این گرمای طاقت‌فرسا کار آسانی نیست، اما عشق به امام حسین (ع) باعث شده هیچ سختی احساس نکنیم.»

این دوچرخه‌سواران امسال از شلمچه وارد عراق شده‌اند و در حال حاضر روز هشتم سفر خود را پشت سر می‌گذارند. آنها همچنین اشاره کردند که علی‌رغم نداشتن چیزی از خود، همیشه با عشق به کربلا، از کربلا به نجف و از نجف به مرز مهران رکاب می‌زنند و در این مسیر هر لحظه از برکات زیارت کربلا بهره‌مند می‌شوند.

کد ویدیو

 

دعای کودکانه دختر زائر در مرز مهران طی گفت‌و‌گو با SNNTV: می‌خواهم زیارت امام‌حسین بروم و آنجا دعا کنم تا هیچ بچه‌ای گریه نکند و همه شاد باشند

کد ویدیو

 

این روزها عشق خدمت به زائران حسینی جای همه چیز را پر می‌کند

یک خادم نوجوان در موکب مرز شلمچه در پاسخ به سوال خبرنگار SNNTV درباره چرایی انتخاب خدمت به امام حسین به جای بازی با دوستانش گفت: چون آقا امام حسین را خیلی دوست دارم، اینجا خدمت می‌کنم و خانه‌های خود را به عشق امام حسین برای زوار خالی کردیم.

کد ویدیو

 

 

کیوان لطفی، سخنگوی ستاد اربعین حسینی منطقه آزاد اروند، در گفت‌وگو با خبرنگار SNNTV درخصوص آماده‌سازی و خدمات ارائه شده به زائرین اربعین در مرز شلمچه گفت: «ما حدود ۳۰۰ موکب در مرز شلمچه داریم و تمام ظرفیت استان خوزستان را به میزبانی سازمان منطقه آزاد اروند، ستاد اربعین سازمان منطقه آزاد اروند و قرارگاه اربعین استانداری خوزستان برای خدمت‌رسانی به زائرین عزیز در نظر گرفته‌ایم.»

وی افزود: «خدمات ارائه شده شامل خدمات فرهنگی، آموزشی، معنوی و همچنین تأمین مایحتاج و مواد اولیه‌ای است که زائرین برای چند ساعت زیست در مرز نیاز دارند. این امکانات فراهم شده است تا هموطنان و زائرین خارجی بتوانند به راحتی از مرز عبور کنند و از خدمات مطلوب بهره‌مند شوند.»

لطفی در پایان تأکید کرد که همه تلاش‌ها معطوف به این است که زائرین در عبور از مرز، تجربه‌ای راحت و بدون مشکل داشته باشند.

کد ویدیو
  
 

دعای دختر بچه ایرانی در مرز شلمچه: میخواهم اسرائیل نابود شود و نی نی کوچولوهای غزه زنده بمانند

کد ویدیو
 
 

حجت‌الاسلام عبدالحسین غبیشاوی، امام جمعه آبادان، در گفت‌وگو با خبرنگار SNNTV، درخصوص خدمات ارائه شده در ایام اربعین و همچنین پیام این حرکت عظیم بیان داشت: خدمات بزرگ در این راستا سامان‌دهی بیشتری پیدا می‌کند. مسئولین محلی و استانی در کنار ما قرار دارند تا ساختارها و مواردی که از دست ما خارج است، از جمله بحث برق و خدمات به مواکب را مدیریت کنند. این حرکت برکت‌آمیز به همت دل‌های پر از خدمت به زائران اباعبدالله حسین علیه‌السلام ادامه دارد.

وی افزود: هر سال شاهد هستیم که این راهپیمایی میلیونی عظمتش بیشتر و چشمگیرتر می‌شود. پیام اربعین پیام اتحاد است. پیام اربعین گرایش بیشتر به ارزش‌های دینی است و پیام اربعین ایستادن در مقابل مستکبران است. این پیام اربعین، زمان‌شناسی حسین است.

حجت‌الاسلام غبیشاوی در ادامه تأکید کرد: این جمله که «کل یوم عاشورا و کربلا» به جهانیان می‌آموزد که دانستن این که امام حسین علیه‌السلام بر حق بوده و دشمنانش بر باطل هستند، کافی نیست. باید حسین زمان خود را بشناسیم و تکلیف خود را در این دوران پیدا کنیم.

وی در پایان افزود: باید بدانیم که کجا باید باشیم، چه موضع‌گیری باید داشته باشیم و تکلیف ما چیست. ان‌شاءالله در قول و عمل، ما در راه حسین و در این جاده مستقیمی که انتهایش به بهشت می‌رسد، ثابت قدم خواهیم بود.

کد ویدیو
 
 

آخرین وضعیت تردد زائران در نقطه صفر مرزی شلمچه

علیرضا آزادی، خبرنگار SNNTV از خوزستان گفت: زائران در بامداد پنجشنبه نهم مرداد ماه ۱۴۰۴ در حال تردد و حرکت به سمت مرز عراق هستند. عاشقان حسینی با تردد میلیونی خود در پیاده‌روی اربعین، پیام خود را به جهانیان می‌رسانند؛ پیامی که مشت محکمی بر دهان استکبار خواهد بود.

کد ویدیو
 
 

زائر اربعین حسینی: عشق به امام حسین نمی‌گذارد که مردم ایران از اسرائیل و آمریکا بترسند/ ما نیازی به تلنگر از سوی دشمنان خود نداریم

یکی از زائران اربعین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار SNNTV در شلمچه با اشاره به عشق مردم ایران به امام حسین علیه‌السلام گفت:عشق به امام حسین نه گرما می‌شناسد و نه سرما و نه مسافت‌های دور. ما به عشق او آماده‌ایم و می‌خواهیم به دشمنان، مخصوصاً اسرائیل و آمریکا، بفهمانیم که این راهپیمایی میلیونی مشتی محکم بر دهان آن‌هاست.

وی افزود: آن‌ها باید بفهمند که ملت ایران با هم و پشت یکدیگر هستند و هیچگاه پشت هم را خالی نمی‌کنند. ملت ایران نیازی به تلنگر از سوی دشمنان خود ندارد و آنقدر قوی است که آمریکا و اسرائیل هیچ غلطی نمی‌توانند کنند.

کد ویدیو
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار