کد خبر:۱۰۵۹۱۶
اولين نشست هماندیشی حوزه و دانشگاه در ساری برگزار شد
اولین نشست هماندیشی حوزه و دانشگاه روز گذشته در حوزه علمیه الزهرا ساری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، اولین نشست هم اندیشی حوزه و دانشگاه روز گذشته با حضور استاد فلاح، پژوهشگر حوزه در حوزه علمیه الزهرا ساری برگزار شد.
فلاح در اين مراسم اظهار داشت: استعمارگران فرهنگي غرب، در راه جدايي فرهنگي و دور ساختن حوزه از دانشگاه و بالعكس، سرمايه گذاري و كوشش بسياري كرده اند.
وی افزود: دانشگاهيان و حوزويان بايد به مباني صريح اسلام توجه كنند و اجازه ندهند دشمن به ایجاد اختلاف در بین این دو ارگان اقدام کند.
پژوهشگر حوزه با بیان اینکه روز شهادت دكتر مفتح كه خود از پيونددهندگان حوزه و دانشگاه بود، در تقويم رسمي كشور روز «وحدت حوزه و دانشگاه» ناميده شد، ادامه داد: منافقان فكر كردند با ترور شخصيتها ميتوانند در روند انقلاب اسلامي خلل ايجاد كنند، ولي باید بدانند این گونه خونریزی ها سرعت پيشرفت انقلاب اسلامي را بیشتر و پايه هاي آن را روز به روز محكمتر مي كند.
فلاح خاطرنشان كرد: جامعه اسلامي نبايد به هيچ عنوان در حوزههاي مختلف اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي تحت سيطره دشمنان اسلام قرار بگيرد و اين هم تنها با تلاش و مجاهدت علمي جوانان كشورمان بدست ميآيد كه طي سالهاي گذشته توانستهاند قلههاي رفيع علم و دانش را فتح كنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰