کد خبر:۱۰۶۰۰۸۳
تلاش برای حاشیه سازی‌های ژورنالیستی پیرامون عفو گسترده اخیر؛

خبر اخذ تعهدات مختلف از زندانیان آزاد شده، غیر واقعی است

برخی اخبار منتشر شده در خصوص اخذ تعهدات مختلف از زندانیانی که شامل عفو اخیر شده اند، غیر دقیق و غیر صحیح بوده و به هیچ وجه با واقعیت جاری منطبق نمی‌باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در حالی که طی چند روز گذشته و پس از موافقت رهبر معظم انقلاب با پیشنهاد رییس دستگاه قضائی، بخش قابل توجهی از بازداشتی‌های اعتراضات اخیر و سایر محکومین یا آزاد شده اند یا در آستانه آزادی و مختومه شدن پرونده قضایی خود قرار دارند و این حرکت با استقبال گسترده مردم و نخبگان روبرو شده و فضای اجتماعی پرنشاطی را در کشور ایجاد کرده است، انتشار برخی اخبار مخدوش و غیر صحیح در بعضی رسانه‌های رسمی و همچنین فضای مجازی ظاهرا در تلاش است تا اصل این حرکت مهم و بزرگ را تحت الشعاع قرار دهد.

از جمله این اخبار غیردقیق، اشاره به اخذ تعهدات متنوع از زندانیان است که بر اساس بررسی‌های دقیق مرکز رسانه قوه قضاییه با واقعیت جاری در زندان‌ها تطبیق نداشته و غیرصحیح هستند.

بر این اساس تنها تعهدی که از بازداشتی‌های وقایع اخیر کشور برای آزادی آن‌ها یا مختومه شدن پرونده هایشان گرفته شده است متمرکز بر تعهد البته اختیاری آن‌ها با موضوع عدم تکرار جرمی بوده که مرتکب شده اند که این تعهد نیز مبنا و منطق کاملا روشن و مشخص حقوقی و قضایی دارد.

لذا آنچه در بعضی رسانه‌ها منتشر شده و شایعات غیرواقعی را پیرامون این تعهدات مطرح کرده، تکذیب می‌شود و هیچ ارتباطی با واقعیت جاری در چند روز گذشته و اصولی که قوه قضاییه در عفو اخیر آن را دنبال و اجرا می‌کند ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار