کد خبر:۱۰۶۰۴۲۸

توربین‌های ایرانی جایگزین توربین‌های آلمانی روسیه می‌شوند

روسیه ساخت توربین‌های ایرانی را برای جایگزینی با توربین‌های تحریمی زیمنس آلمان آغاز کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، روسیه تولید قطعات ایرانی برای جایگزینی توربین‌های زیمنس در نیروگاه‌های آبی خود را آغاز کرده است.

شرکت آلمانی زیمنس سال گذشته به علت تحریم‌های غرب علیه روسیه از ارائه خدمات به این کشور خودداری کرد. این اقدام به روابط صنعتی میان روسیه و این تامین کننده تجهیزات غربی را آسیب زد.

قطعات توربین گازی MGT-۷۰ کپی سخت افزار زیمنس است که توسط جمهوری اسلامی ساخته شده است. ایران پیش از اعمال موج اخیر تحریم‌های ضدایرانی، مجوز مونتاژ و تولید داخلی آن‌ها را دریافت کرده است. تولیدات ایرانی می‌توانند جایگزین تجهیزات تولید شده توسط این غول آلمانی شوند.

گفتنی است شرکت زیمنس به علت تحریم‌ها از ارائه خدمات و قطعات به ایران خودداری می‌کرد و این امر سبب شد تا دانشمندان ایرانی با نوعی آلیاژ مرغوب به مهندسی معکوس توربین‌ها و قطعات بپردازند به طوری که کارایی و کیفیت آن‌ها از نمونه تولید شده در شرکت زیمنس بهتر بوده و اذعان آن‌ها را نیز به دنبال داشته است.

روسیه در حال حاضر، می‌تواند توربین‌های کوچک و مدیوم را در داخل تولید کند، اما دستگاه‌هایی بزرگ با ظرفیت بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ مگاوات در کارخانه مونتاژ زیمنس در روسیه تولید می‌شدند.

شرکت گازپروم سال گذشته مجبور شد تا به تدریج ارسال گاز به اروپا از طریق نورد استریم یک را به علت مشکلات فنی مرتبط با دریافت توربین‌ها کاهش دهد.

توربین‌های زیمنس به تعمیرات دوره‌ای در کارخانه این شرکت در مونترال کانادا نیاز دارند که به تحریم‌های کانادا علیه بخش انرژی این کشور از انجام این کار خوداری می‌کند. پس از اینکه آلمان از بیم کمبود گاز از کانادا درخواست کرد، این کشور توربین‌ها را از این محدودیت‌ها معاف کرد. اما این توربین‌ها ابتدا باید به آلمان و بعد به روسیه ارسال می‌شدند. با این حال، گازپروم از پس گرفتن آن‌ها بدون ضمانت قانونی برای تعمیر آن‌ها در آینده خودداری کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار