آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۱۱۸۲
استاندار بوشهر:

۵۰ درصد از تولیدات پتروشیمی کشور در استان بوشهر تامین می‌شود / ۵ شهرک تخصصی صنایع پایین دستی پتروشیمی راه‌اندازی خواهد شد

استاندار بوشهر گفت: با توجه به اینکه ۵۰ درصد از تولیدات پتروشیمی کشور در استان بوشهر تامین می‌شود؛ اما زنجیره ارزش صنایع پائین دستی در این استان شکل نگرفته است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در نشست مسئولان حوزه صنعتی و تولیدی استان بوشهر اظهار کرد: توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی در استان بوشهر از اساسی‌ترین اولویت‌های استان است و تمام توان خود را برای تحقق این موضوع به کار می‌گیریم.

استاندار بوشهر اضافه کرد: با توجه به اینکه ۵۰ درصد از تولیدات پتروشیمی کشور در استان بوشهر تامین می‌شود، اما زنجیره ارزش صنایع پائین دستی در این استان شکل نگرفته است.

وی با بیان اینکه امروز صنایع پائین دستی پتروشیمی از جمله ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این استان به شمار می‌رود گفت: در زمان حاضر ۲۱ واحد پتروشیمی در حال تولید و ۱۸ واحد در دست ساخت است.

محمدی زاده از راه‌اندازی ۵ شهرک تخصصی صنایع پایین دستی پتروشیمی در استان بوشهر خبر داد و افزود: یکی از صنایع پتروشیمی به نام شهرک نایبند در نزدیکی فرودگاه عسلویه با حمایت و پشتیبانی هولدینگ خلیج فارس شروع شده و بنا است که در این شهرک کود و سم تولید شود و در کنار این شهرک، عملیات اجرایی ۲ شهرک دیگر در دشتستان و شهرک صنعتی شمال استان آغاز و به دنبال آن در منطقه دشتی و دیر هم صنایع پائین دستی پتروشیمی ایجاد می‌شود.

وی تاکید کرد: اگر صنایع پائین دستی در استان شکل بگیرد و به مرحله تولید برسند فرصت خوبی برای اشتغال، تولید و ارزش افزوده در استان ایجاد می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار