آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۳۹۳۳
مدیر تالار ارز خدماتی مرکز مبادله ارز و طلا خبر داد

عرضه ۴۵۰ میلیون دلار ارز در مرکز مبادله ارز و طلا/ تقاضا نصف عرضه است

مسعود توکلی مدیر تالار ارز خدماتی مرکز مبادله ارز و طلا با بیان اینکه میزان تقاضا و حجم معامله ارز در این مرکز نصف میزان تقاضا است، گفت: طور متوسط در مرکز مبادله طلا و ارز ۴۵۰ میلیون دلار در روز عرضه داریم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «مسعود توکلی» درباره آخرین وضعیت عملکرد مرکز مبادله ارز و طلا، اظهار داشت: به طور متوسط در مجموع تالار نیما و تالار حواله مرکز مبادله طلا و ارز ۴۵۰ میلیون دلار در روز عرضه داریم و میزان تقاضا و حجم معامله نصف این مقدار و برابر ۲۰۰ میلیون دلار است.

وی افزود: امروز (۱۰ اسفندماه، ۱۴۰۱) تا ساعت ۱۳۰ و ۳۰ دقیقه مجموع عرضه در تالار حواله مرکز مبادله ۸۶ میلیون دلار و حجم معامله و تقاضای ثبت شده ۲۷ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار بوده است.

توکلی با بیان اینکه آمار دقیق میزان تقاضا و عرضه ارز در مرکز مبادله ارز و طلا پایان روز اخذ می‌شود، بیان کرد: در تالار ارز خدماتی نیز حدود ۲۸ هزار یورو ارز دانشجویی و بر اساس آمار اخذ شده از فرودگاه‌های کشور شب گذشته ۱۲۸۳ مسافر به‌اندازه ۶۳۸ هزار دلار ارز دریافت کردند.

مدیر تالار ارز خدماتی مرکز مبادله ارز و طلا گفت: در مجموع آنچه در تالار ارز خدماتی تا به امروز تخصیص یافته ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو بوده است و تمام پرونده‌های از شرکت‌های حمل و نقل، خصوصی، دانشجویان، حوزه درمان و حوزه مسافری پرداخت شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار