به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: زنجیره اصلی ما حمل و نقل ترکیبی است
وی گفت: وقتی اولویت کار ما اقتصاد دریا میشود طبیعتا تمام بخشهای زنجیره برای ما مهم است. زنجیره اصلی ما حمل و نقل ترکیبی است و فعالان حوزه حمل و نقل ترکیبی بیشترین اثر را در توسعه فعالیت بندرگاهی دارند.
وی افزود: در فرصتی که برای توسعه ظرفیت بندری فراهم است، شرکتها کمک کنند چرا که هم سوددهی بالاتری دارد هم کمک به مردم میشود..
افتتاح هاب صادرات جنوب کشور
به همت مهندسین جوان و نخبگان کشور، ساخت و نصب اسکله رمپ فلزی چند منظوره بندر خمیر با بهره مندی از ظرفیت متخصصان داخلی در مدت زمان ۴۵ روز به اتمام رسید و هاب صادرات جنوب کشور آماده بهره برداری شد.
مهدی زارع؛ مدیر این پروژه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه صفر تا صد این پروژه توسط این گروه صنعتی و با استفاده از توان متخصصان این مجموعه انجام شده، اظهار داشت: طراحی، ساخت و نصب اسکله رمپ فلزی چند منظوره بندرخمیر و همچنین شمع کوبی این پروژه که یک پروژه ۶ ماهه بود در بازه زمانی ۴۵ روزه به اتمام رسیده است که یک دست آورد زمانی بی نظیر در اجرای کامل این بندر بوده است.
وی تصریح کرد: این پروژه نیاز به شمع کوبی در ۲۸ نقطه و به تعداد ۸۴ عدد داشت که توسط تجهیزات اختصاصی شمع کوبی این شرکت اجرایی شده و از مهمترین ویژگیهای این پروژه سرویس دهی در جهت تخلیه و حمل مصالح عمرانی در بدترین شرایط جزر و مد است.
زارع ادامه داد: این گروه صنعتی موفق شده تا امروز در طراحی و ساخت و راه اندازی اسکلههای فولادی و آلومینیومی از شرقیترین تا غربیترین نقطه سواحل با هدف سهمیم بودن در توسعه دریایی کشور سهمی داشته باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه تا پیش از این در بخش اسکلههای آلومینیومی کشور وارد کننده بود، اما امروز به همت اقدامات انجام شده در این شرکت و استفاده از ظرفیت جوانان متخصص خود در طراحی و ساخت اسکلههای آلومینیومی خودکفا شدیم و توقع حمایت از دولت داریم برای اینکه این ظرفیت ایچاد شده از بین نرود و علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخل دارای مشکلاتی از طرف سازمانها هستیم.
حمایت سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان از شرکتهای فعال در حوزه دریایی
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان نیز با اشاره به وجود شرکتهای خوشنام در حوزه دریایی در این استان گفت: مشکلات این شرکتها با هدف ارایه خدمات هرچه بیشتر و تسهیل سازی در روند فعالیت آنها از جمله صدور مجوز، تامین مالی و ثبت سفارشها در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید هرمزگان به صورت مرتب بررسی میشود.
خلیل قاسمی با بیان اینکه پشتیبانی از این شرکتهای تولیدی از مهمترین اهداف سازمان است افزود: امسال با حمایتهای صورت گرفته شاهد رشد ۲۳ درصدی در حوزه تعمیرات و ساخت شناور و سازههای دریایی در این استان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بودیم.
وی در مورد مشخصات فنی این پروژه گفت: طول این سازه ۳۰ متر و ارتفاع آزاد ۲.۱ متر و مساحت سطح ۳۶۲ متر مریع میباشد که در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تماما با استفاده از مواد اولیه تولید داخلی شامل ورقها و پروفیلهای فولاد گرید دریایی تحت نظارت و تایید موسسه رده بندی ساخته شده است.
وی افزود: همچنین شمعهای استفاده شده در این پروژه ۳۰ اینچ به ضخامت ۱۲/۷ میلیمتر میباشد.
اعطای وام به فعالان بخش خصوصی در حوزه دریا
در این مراسم علی اکبر صفایی معاون وزیر و رییس سازمان بنادر و دریانوردی کشور خاطرنشان کرد: در ارتباط با بخشهای خصوصی بویژه در حوزه دریا و شناورهای مسافری، وجوه اداره شده در اختیار آنها قرار میدهد و مالکان میتوانند برای ساخت داخل کشور از سازمان بنادر تقاضای وام کنند که همزمان با فرآیند ساخت این وام پرداخت میشود. صفایی در خصوص همکاری بین دستگاهی و تسریع در روند ثبت سفارش اظهار داشت: ثبت سفارش برای برخی قطعات انجام میشود که تولید آن در داخل مقرون به صرفه نیست. در این فرآیندها هم هیچ مشکلی وجود ندارد و هماهنگ هستیم.