کد خبر:۱۰۶۷۵۱۶
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی:

رکورد تولید برق نیروگاه‌های حرارتی شکسته شد

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: میزان تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در سال گذشته با ثبت رکوردی جدید به ۳۳۲ میلیون مگاوات ساعت رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نیرو، «ناصر اسکندری» با تاکید بر اینکه حدود ۹۵ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود، افزود: در طول سال گذشته میزان تولید برق این نیروگاه‌ها با رشد سه درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن به ۳۳۲ میلیون مگاوات رسید.

وی ادامه‌داد: از این میزان تولید حدود ۱۸۱ میلیون مگاوات ساعت سهم نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی، ۸۳ میلیون مگاوات ساعت سهم نیروگاه‌های بخاری و ۶۹ میلیون مگاوات ساعت سهم نیروگاه‌های گازی بوده است.

اسکندری با اشاره به اینکه سال گذشته برای نخستین بار بیش از ۹۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی پیش از شروع پیک مصرف برق تابستان به پایان رسید، گفت: انجام به موقع برنامه‌های تعمیراتی و آماده‌سازی این واحد‌ها موجب شد تا ضریب آمادگی نیروگاه‌های حرارتی کشور از مرز ۹۸ درصد عبور کند.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه متوسط بازده نیروگاه‌های حرارتی در سال گذشته به بیش از ۳۹ درصد رسیده است، خاطرنشان‌کرد: برای پیک تابستان امسال نیز ۱۰۷ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی پیش‌بینی شده است تا واحد‌های تولید برق حرارتی در روز‌های اوج مصرف تابستان با حداکثر توان آماده تولید برق پایدار و مطمئن برای مشترکان سراسر کشور باشند.

وی، فصول گرم سال را به عنوان روز‌های اوج مصرف برق کشور معرفی کرد و افزود: آمادگی کامل نیروگاه‌ها برای تولید برق پایدار هدف اصلی این مجموعه است؛ از این رو همه ساله پس از عبور از فصل گرم سال و شروع مهرماه فصل تعمیراتی نیروگاه‌های حرارتی آغاز شده و باید تا خرداد سال بعد به پایان برسد، زیرا از خردادماه با افزایش مصرف برق کشور باید نیروگاه‌ها آمادگی کاملی برای پاسخ‌گویی به بار مصرف این بازه زمانی داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار