آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۹۷۵۸

آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز

طرح فروش محصولات ایران خودرو برای متقاضیان عادی با افتتاح حساب وکالتی به مبلغ ۳۶۰ میلیون تومان از امروز آغاز می‌شود.
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گروه صنعتی ایران‌خودرو، شش خانواده از محصولات خود را به صورت فروش فوری، فوق‌العاده و پیش‌فروش عرضه می‌کند.

 

در این مرحله که شامل متقاضیان عادی، مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین مشمولان طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده است، خانواده محصولات پژو ۲۰۷، محصولات خانواده دناپلاس، سورن، تارا، رانا و هایما به صورت فروش فوری با موعد تحویل ۳۰ روزه، فروش فوق‌العاده با موعد تحویل ۹۰ روزه و پیش‌فروش با موعد تحویل چهار تا هشت‌ماه پس از واریز وجه و انعقاد قرارداد عرضه شده است.

 

براین اساس؛ متقاضیان عادی برای شرکت در این طرح از امروز تا پایان ۱۲ تیرماه، می‌توانند نسبت به افتتاح حساب وکالتی نزد شعب بانک‌های عنوان شده در بخش‌نامه فروش با موجودی ۳۶۰ میلیون تومان اقدام کنند. 

 

متقاضیان از روز پنج‌شنبه ۱۲ تیرماه تا پایان روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه فرصت دارند خودرو مورد نظرشان را در سامانه ثبت درخواست خرید خودرو به نشانی ikcosales.ir ثبت کنند.

 

مبالغ مسدود شده در حساب وکالتی از روز پنج‌شنبه ۱۹ تیرماه قابل برداشت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار