کد خبر:۱۰۶۹۰۲۶

ممنوعیت واکسن کرونای جانسون و جانسون برای افراد زیر ۱۸ سال

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) مجوز استفاده از واکسن کرونای جانسون و جانسون را به افراد بالای ۱۸ سال محدود کرده و اعلام کرد که عوارض جانبی خطرناکی در دریافت‌کنندگان جوان‌تر مشاهده شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) مجوز استفاده از واکسن کرونای جانسون و جانسون را به افراد بالای ۱۸ سال محدود کرده و اعلام کرد که عوارض جانبی خطرناکی در دریافت‌کنندگان جوان‌تر مشاهده شده است.

این سازمان روز پنجشنبه پس از بررسی داده‌ها در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که واکسن جانسون و جانسون (که با عنوان واکسن جانسن نیز شناخته می‌شود) به دلیل موارد نادر که در آن لخته‌های خون ایجاد می‌شود و زندگی فرد را تهدید می‌کند، دیگر برای افراد زیر سن قانونی مجاز نخواهد بود.

در این بیانیه آمده است: سازمان غذا و داروی آمریکا پس از انجام یک تجزیه و تحلیل، ارزیابی و بررسی به روز موارد گزارش شده، تشخیص داده است که خطر ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی ... محدودیت برای استفاده از این واکسن را تضمین می‌کند.

این سازمان تأکید کرد که لخته شدن خون و دیگر علائم معمولاً "یک تا دو هفته" پس از تزریق این واکسن ظاهر می‌شوند.

سازمان اف‌دی‌ای ادامه داد: افراد زیر ۱۸ سال دیگر مجاز به دریافت این واکسن نخواهند بود؛ و حتی برای بزرگسالان، واکسن J&J اکنون فقط برای کسانی توصیه می‌شود که "دیگر واکسن‌های مجاز یا تأییدشده کووید-۱۹ برای آن‌ها در دسترس نیست یا از نظر بالینی برای آن‌ها مناسب نیست" یا برای کسانی است که در غیر این صورت نمی‌توانند در مقابل ویروس ایمنی دریافت کنند.

این در حالی است که پیتر مارکس، مدیر مرکز ارزیابی و تحقیقات بیولوژیک FDA، استدلال می‌کند که این واکسن "هنوز نقشی در پاسخ به همه گیری کنونی" در ایالات متحده و سراسر جهان دارد. وی گفت که خطر لخته شدن خون این سازمان را به این تصمیم سوق داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار