آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۹۴۴۷
نماینده بستان آباد در گفتگو با دانشجو:

سوءتفاهمات بین ایران و آذربایجان قطعا به ضرر منطقه است / مداخله رژیم صهیونیستی در روابط ایران و عربستان + فیلم

غلامرضا نوری قزلجه، نماینده بستان آباد با اشاره به تحولات و اتفاقات پیش آمده اخیر مابین دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان گفت: سوءتفاهمات بین ایران و آذربایجان قطعاً به ضرر منطقه است.

غلامرضا نوری قزلجه، نماینده بستان آباد در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به تحولات و اتفاقات پیش آمده اخیر مابین دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان گفت: سوءتفاهمات بین ایران و آذربایجان قطعاً به ضرر منطقه است.

نوری قزلجه در ادامه به از سرگیری روابط ایران و عربستان در سطوح مختلف و همچنین دخالت‌های رژیم صهیونیستی در این موضوع نیز اشاره کرد و افزود: کشور‌های خارجی از جمله رژیم صهیونیستی در روابط ایران و عربستان مداخله می‌کنند.

نماینده بستان آباد گفت: ایران و آذربایجان اشتراکات فراوانی در زمینه‌های مختلف دارند. آذربایجان باید مراقب باشد در دام توطئه‌های خارجی نیفتد.

نوری قزلجه افزود: مشکلات دو کشور باید از طریق سیاسی و دیپلماتیک حل شود. ایران خواستار این است که ارتباط عمیق، گرم، صمیمی و دوستانه با آذربایجان داشته باشد.

فیلم کامل این مصاحبه را در ادامه مشاهده خواهید کرد:

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار