محمد یوسفی، رئیس انجمن پرورشدهندگان مرغ گوشتی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: قیمت مرغ در میادین میوه و ترهبار سطح شهر، ۶۲ تا ۶۳ هزارتومان است. در روزهای اخیر در میدان بهمن بالاترین قیمتی که مرغ به فروش رفته، حدود ۷۰ هزار تومان بوده است. اینکه برخی ۸۴ هزارتومان میفروشند، گرانفروشی است.
وی افزود: مشخص نیست این افراد از کجا مرغ خریداری میکنند و قیمت خریدشان چقدر است. ما این قیمت را که بالاتر از قیمت مصوب است را تایید نمیکنیم و این تخلف محسوب میشود. دسترسی به مرغ دشوار است و شاید مردم در غرفههای میادین میوه و ترهبار سطح شهر بتوانند خریداری کنند. غرفههای میادین میوه و ترهبار دایر هستند و مرغ با قیمت ۶۲ و ۶۳ هزارتومان موجود است. مردم نباید مرغ ۸۰ هزارتومانی خریداری کنند.»
یوسفی در پاسخ به این سوال که علت کمبود و به دنبال آن افزایش قیمت مرغ چه بوده است، اظهار کرد: «نسبت تقاضای مرغ گرم به عرضه آن بیشتر شده است و همین موضوع باعث شده که کمبود وجود داشته باشد. اما نکتهای که وجود دارد این است که ذخیرهها برای این روزها هستند. دولت مرغ را خریداری و ذخیره کرده که در این زمانها وارد بازار کند. بنظر من بیسیاستیهای موجود در زمان توزیع مرغ منجد باعث میشود که قیمتها دستخوش تغییر شود.»
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی، در پایان ضمن تایید کمبود مرغ در این روزها عنوان کرد: «دلایل مختلفی در ایجاد کمبود مرغ از جمله کاهش جوجه ریزی وجود دارد. باید از ذخیره مرغ منجمد برای جبران افزایش تقاضا استفاده کرد و آنها را وارد بازار کرد تا کمبودها جبران شود. اگر قرار نیست مرغ منجمد وارد بازار شود و کمبودها را جبران کند چرا دولت باید با پرداخت یارانه، مرغ خریداری و ذخیره کند.»
بنابراین گزارش، در شرایطی که قیمت گوشت قرمز سر به فلک کشیده و اکثر مردم توان خرید آن را ندارند، گوشت مرغ جایگاه ویژهای در سبد غذایی مردم کشورمان پیدا کرده که متاسفانه در دو هفته اخیر شاهد افزایش قیمت و کمبود آن در بازار بودیم.