کد خبر:۱۰۷۰۱۸۶
معاون سازمان اورژانس کشور مطرح کرد

قارچ‌های سمی، از توهم تا واقعیت

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان اورژانس کشور نسبت به عوارض خطرناک مسمومیت با قارچ‌های سمی هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان اورژانس کشور دکتر حسن نوری ساری در این زمینه گفت همه ساله با شروع فصل بهار و به دنبال بارندگی‌های فصلی شاهد رویش قارچ‌های خودرو در دامنه طبیعت هستیم که از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به همین دلیل مصرف آن‌ها همه ساله موجب مسمومیت تعداد زیادی از شهروندان می‌شود.

وی افزود مصرف این قارچ‌ها می‌تواند به بروز علایمی، چون تهوع، استفراغ، دل درد، علائم گوارشی و یا در برخی موارد به نارسایی کبدی و حتی مرگ منجر شود.


نوری همچنین با اشاره به رواج مصرف انواع مختلف قارچ تحت عنوان مجیک ماشروم به عنوان یک ماده محرک در میان جوانان، نسبت به مخاطرات مصرف این مواد از قبیل بروز اختلالات روانی، توهم، تشنج، اختلالات رفتاری و آسیب زدن به خود و دیگران ابراز نگرانی کرد.

معاون سازمان اورژانس کشور خاطر نشان کرد متاسفانه عوارض و اختلالات روانی مصرف این مواد غیرقابل پیش بینی و غیر قابل کنترل بوده و ممکن است ماه‌ها و سال‌ها بعد از مصرف به صورت ناگهانی و خودبخودی ظاهر شوند.

نوری همچنین از تدوین دستورالعمل کنترل و درمان مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی و ابلاغ آن به مراکز اورژانس سراسر کشور برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هموطنان خبر داد.

این پزشک متخصص فوریت‌های پزشکی در پایان از مردم خواست با توجه به خطرات و عوارض مرگبار و جبران ناپذیر مسمومیت با قارچ ها، تنها از قارچ‌های خوراکی تولید شده توسط کارخانه‌های معتبر استفاده کرده از هرگونه مصرف سایر انواع قارچ خودداری نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار