کد خبر:۱۰۷۰۷۹۴

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی مناطق، رگبار و رعد و برق در بعضی استان‌ها خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: طی پنج روز آینده در جنوب شرق کشور به‌ویژه در بخش‌هایی از استان‌های کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و شمال و شرق فارس رگبار و رعدوبرق وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: امروز (۳۰ فروردین) در بخش‌هایی از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز مرکزی در استان‌های تهران و مازندران و پنجشنبه (۳۱ فروردین) در مناطقی از غرب اصفهان، جنوب مرکزی، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد انتظار می‌رود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا روز جمعه (اول اردیبهشت) با گذر امواج تراز میانی در نواحی شمال غرب، غرب و غرب سواحل دریای خزر بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ می‌دهد همچنین در این روز در بخش‌هایی از مرکز کشور بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: شنبه و یکشنبه (۲ و ۳ اردیبهشت) برای غرب و مرکز سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز ابرناکی، بارش پراکنده باران و وزش باد انتظار می‌رود. روز یکشنبه شدت بارش در غرب کشور افزایش می‌یابد.

ضیاییان در ادامه گفت: چهارشنبه در مناطق شرقی کشور به خصوص شمال استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و جنوب شرق خراسان رضوی وزش باد شدید رخ می‌دهد که در برخی نقاط موجب خیزش گردوخاک و کاهش دید و کیفیت هوا می‌شود.

وی افزود: از امروز در بیشتر مناطق کشور روند افزایش تدریجی دما آغاز می‌شود. از امروز تا جمعه در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل افزایش محسوس دما و از شنبه در این نواحی روند کاهشی دما پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان از امروز تا یکشنبه شرق دریای عمان و روز جمعه تنگه هرمز مواج پیش‌بینی می‌شود. دریای خزر نیز از اواخر وقت جمعه و طی روز شنبه مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۳۱ فروردین) کمی ابری و از بعد از ظهر افزایش ابر و وزش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و روز جمعه (اول اردیبهشت) نیمه‌ابری و وزش باد با احتمال بارش پراکنده باران و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۹ و ۳۰ فروردین) اهواز با دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و شهر کرد با دمای ۲ و ۳ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار