آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۱۷۷۷

آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی از ۹ اردیبهشت/ افزایش ۳۰ درصدی قیمت

ثبت سفارش و خرید اینترنتی کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ آغاز می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ثبت سفارش و خرید اینترنتی کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بعد از وقفه ایجاد شده به دلیل مشکل کاغذ یارانه‌ای، از ۹ اردیبهشت آغاز می‌شود.

محمد علوی تبار معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی اظهار کرد: امکان ثبت سفارش کتب درسی برای دانش‌آموزان میان پایه یعنی پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم و یازدهم و دوازدهم از تاریخ نهم اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ۲۶ خرداد ادامه دارد.

وی ادامه داد: بقیه پایه‌ها یعنی پایه‌های ورودی از پنجم تیرماه آغاز می‌شود و تا ۱۸ شهریور ادامه دارد.

علوی‌تبار درباره قیمت کتاب‌های درسی گفت: به طور میانگین قیمت کتاب‌های درسی ۳۰ درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: نسبت به برنامه زمان‌بندی در چاپ کتاب جلوتر هستیم و به موقع به دست دانش‌آموزان می‌رسد.

وی اضافه کرد: ثبت سفارش و توزیع کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تمامی دوره‌های تحصیلی از طریق سامانه www.irtextbook.ir یا www.irtextbook.com انجام می‌شود.

گفتنی است ثبت سفارس کتاب‌های درسی قرار بود ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ آغاز شود، اما سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی روز ۲۶ فروردین در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نظر به پیگیری‌های صورت گرفته جهت دریافت اعتبارات تکمیلی به منظور تعدیل قیمت‌ها، فرآیند ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۳ ـ ۱۴۰۲ دوره‌های تحصیلی آموزش ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم که مقرر بود از فردا (۲۷ فروردین ماه) صورت گیرد تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار