کد خبر:۱۰۷۱۸۳۶
رئیس دانشگاه آزاد همدان:

برنامه ریزی دانشگاه آزاد برای ۵ سال آینده مهارت محوری است

رئیس دانشگاه آزاد همدان گفت: ریل‌گذاری دانشگاه آزاد برای پنج سال آینده، تحقق دانشگاه مهارت محور بوده این هدف‌گذاری ذیل سند تحول و تعالی این دانشگاه دنبال می‌شود.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد همدان با رئیس، مسئول دفتر نهاد رهبری و معاون فرهنگی دانشجویی این دانشگاه برگزار شد و دانشجویان انتقادات و پیشنهادات خود را درخصوص بهبود مدیریت دانشگاه بیان کردند.

ابوالفضل یداللهی اصلان، رئیس دانشگاه آزاد همدان، در این نشست با بیان اینکه عضویت در تشکل‌های دانشجویی، برای جوانان تمرینی برای اداره کشور در آینده است، گفت: شما دانشجویان دیر یا زود سکان هدایت کشور را در بخش‌های مختلف به عهده خواهید گرفت.

یداللهی اصلان با اشاره به اینکه اثرات فعالیت‌های دانشگاهی در سال‌های آینده مشخص می‌شود، گفت: بعد از ۲۶ ماه تعطیلات کرونایی، سال ۱۴۰۱ دانشجویان بعد از تعطیلات عید نوروز در کلاس‌ها حاضر شدند. توانستیم با برنامه ریزی، ۸۰ درصد کلاس‌های درسی را برگزار کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد همدان ادامه داد: با توجه به اینکه دانشجویان حاضر در دانشگاه دو سال از زمان تحصیل خود را به دور از این فضا گذرانده بودند و هیچ تجربه‌ای از محیط دانشگاه نداشتند. این امر خود یکی از چالش‌های آغاز کلاس‌های درس در سال جدید محسوب می‌شد که با اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی مانند تریبون‌های آزاد دانشجویی، نشست‌های دانشجویی، تشکیل شورای دانشجویی در معاونت‌های مختلف دانشگاه دانشجویان با سرعت توانستند با همراهی و همیاری یکدیگر با محیط دانشگاه آشنا شوند.

وی مطرح کرد: ریل‌گذاری دانشگاه آزاد برای پنج سال آینده، تحقق دانشگاه مهارت محور بوده این هدف‌گذاری ذیل سند تحول و تعالی این دانشگاه دنبال می‌شود و برای اجرای دقیق این سند طرح‌های مختلفی اجراشده که با تلاش‌های انجام‌گرفته در مجموعه واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد در استان همدان در ارزیابی اجرای تفاهم‌نامه عملکردی از رتبه ۱۵ کشوری در سال گذشته به رتبه چهار در امسال ارتقا داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار