آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۲۴۰۱
گزارش/

آموزش تولید با استفاده از مهارت‌های خرد در دبستان/ فعالیت دانش آموزان در راستای شعار سال

سال جدید توسط رهبر انقلاب، سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شد. ارتباط مفهومی و عملی این دو وجه شعار سال، واضح و بدیهی است که حصول رشد تولید، منجر به مهار تورم نیز می‌گردد.

تجربه‌ی تولید با استفاده از مهارت‌های خرد/فعالیت دانش آموزان در راستای شعار سالبه گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ یکی از اهرم‌های کمک به رشد تولید، بالا رفتن تقاضای اجناس ایرانی توسط مردم است. گرچه یکی از مهم‌ترین مولفه‌های بالا رفتن تقاضا کیفیت است، ولی از علاقه و احساس مسئولیت در قبال تهیه کالای تولید ملی نباید چشم پوشی کرد. علاقه و احساس مسئولیتی که در درون افراد جامعه ریشه کرده باشد.

مدرسه محراب، در نمایشگاه خیریه بهاره خود تلاش کرده است که علاوه بر تقویت احساس مسئولیت نسبت به دیگر افراد و ایجاد حس همدلی در آن ها، اعتماد به نفس آن‌ها را نسبت به توانییشان برای تولید محصولات دست خودشان بالا ببرد.

زارعی، معاون مدرسه در رابطه با هدف برگزاری این نمایشگاه می‌گوید: «نمایشگاه کارآفرینی بهاره محراب هرسال در اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. هدف ما از برگزاری نمایشگاه این است که بچه‌ها یکبار این که مهارت‌هایشان می‌تواند منجر به تولید و دستاورد شود را تجربه کنند. بنابر این دانشی به دست می‌آورند می‌تواند برای آینده‌ی آن‌ها مفید و کاربردی باشد. همچنین خانواده محراب کنار یکدیگر جمع شوند و دید و بازدیدی داشته باشند.»


وی پیرامون با نحوه برگزای گفت: «در اینجا محصولات فرهنگی و غرفه تفریحی داریم. یعنی بچه‌ها می‌توانند از اینجا کتاب تهیه کنند و تست صدا بدهند و در مسابقات شرکت کنند تا در کنار خانواده یک روز خاطره انگیز را داشته باشند.»

 

تجربه‌ی تولید با استفاده از مهارت‌های خرد/فعالیت دانش آموزان در راستای شعار سال


زارعی در رابطه با همسو بودن این نمایشگاه با شعار سال و نقش آن در آینده شغلی دانش آموزان گفت: «تنها صحبت از مفهومی با عنوان «تولید ایرانی» برای بچه‌ها کافی و قابل درک نیست، اما زمانی که آن‌ها چیزی را با دست خودشان تولید می‌کنند، متوجه ارزش وسایل تولید ایران می‌شوند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار