خلق حماسه 9 دیماه انقلاب را بیمه و توطئه فتنهگران را نقش بر آب کرد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، حجتالاسلام محمدعلی حسینیمقدم ظهر امروز در جمع مردم فردوس با محکومیت فتنه فتنهگران اظهار داشت: مردم ولایتمدار فردوس قبل از نهم دیماه در 22 آذرماه با راهپیمایی، فتنه پس از انتخابات را محکوم کردند.
وی راهپیمایی مردم فردوس در 22 آذر را نشان از بصیرت و آگاهی آنها دانست و افزود: مردم ایران با حضور خود در صحنههای مختلف همدلی و همراهی با نظام و رهبری را ثابت کردند.
امام جمعه فردوس حادثه اهانت به مقدسات در عاشوراي سال گذشته را ناشي از دشمني و جهالت سران فتنه دانست و تصريح كرد: راهپيمايي و حضور حماسي مردم آگاه در سراسر كشور در اين روز چشم اميد بيگانگان را كور كرد.
حسینیمقدم ادامه داد: مردم در 9 ديماه فتنه پيچيدهاي را كه نظام سلطه و سران فتنه با به كارگيري تمامي امكانات و ظرفيتهاي خود در داخل و خارج از كشور تدارك ديده بودند، خنثي كردند.
وی با اشاره به اينكه برخي افراد قصد سوءاستفاده از فضاي غبارآلود فتنه سال 88 را داشتند، خاطرنشان كرد: اين افراد زماني كه نتوانستند به اهداف شوم خود دست يابند، متوجه شدند كه وجود مقدس امام زمان (عج)، انقلاب اسلامي ايران را حفظ كرده است./انتهای پیام/