آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۶۰۵۸
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی اصفهان:

پروپاگاندای رسانه‌ای نباید حاشیه امن برای تروریست‌ها ایجاد کند

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی اصفهان در بیانیه‌ای در واکنش به اعدام مجرمان خانه اصفهان، ضمن تقدیر از زحمات قوه قضاییه، اعلام کرد که نباید در سایه پروپاگاندای رسانه‌ای برای افراد خشن یا تروریست حاشیه امن ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی اصفهان در بیانیه‌ای درخصوص اعتراض برخی کاربران فضای مجازی و سلبریتی‌ها نسبت به اعدام مجرمان خانه اصفهان، اعلام کرد که نباید در سایه پروپاگاندای رسانه‌ای برای افراد خشن یا تروریست حاشیه امن ایجاد شود که این ظلم به جامعه و مردم است.

در این بیانیه آمده است:

اسلام مانند دیگر شرایع الهی اعدام مجرمان را در مواردی خاص جایز و گاهی واجب شمرده است، ضمن اینکه اعدام انسان‌ها را بدون اینکه مرتکب جرم و فسادی در زمین شده باشند حرام و گناهی عظیم می‌داند. مجازات کسی که نفس محترمی را بکشد اعدام است.

در روز‌های اخیر در پی اقدام قوه قضاییه در اجرای حکم الهی اعدام سه تن از تروریست‌های وابسته به گروهک منافقین، رسانه‌های معاند و جریان ضد انقلاب بار دیگر شروع به لجن پراکنی کرده اند که:《اعدام نکنید》.

هیهات از این قوم! که یاوه گویی هایشان هیچ مبنا واساسی ندارد. هیهات از این یک بام و دو هوا!روزی دم از قانون می‌زنند و حاکمیت را متهم به بی قانونی می‌کنند، روزی برطبل قانون‌گریزی می‌کوبند!

امروز تمام رسانه‌های معاند در جریانی هماهنگ اقدام به جوسازی علیه اعدام سه تروریست محکوم به فرجام اعدام می‌کنند و دم از حقوق بشر میزنند.
سه نفر که صراحتاً اقرار به اقدام خود کرده اند و در جریان دادرسی عادلانه به اعدام محکوم شده اند، هم وکیل تعیینی داشته اند و هم تسخیری.

سه نفر که در سطح شهر اقدام به هفت تیر کشی کرده اند و سه تن از پاک‌ترین جوانان این کشور را در خون خود غلتانده اند. با گروهک تروریستی منافقین در ارتباط بوده اند و با هماهنگی گروهک مذکور در پی خروج از کشور بوده اند.

در جریان اغتشاشات با ساخت کوکتل مولوتوف و پرتاب آن به سمت مامورین و مردم موجبات ایجاد رعب و وحشت مردم را به همراه آورده اند. حال سوال این است؛ کجای این پرونده مبهم و غیر شفاف است؟ کجای این دادرسی ناعادلانه است؟ مگر باید با کسانی که امنیت مردم و حدود الهی را زیر پا می‌گذارند چگونه برخورد کرد؟ وظیفه حاکمیت و قانون گذار در این موارد چیست؟

در دادنامه صادره از دیوان عالی کشور؛ وکلای متهمان مورد اشاره، اعتراض موجه و مستدلی که توانایی ایجاد خدشه و نقص در دادنامه فرجام خواسته شده نسبت به اعدام ین افراد را داشته باشد به عمل نیاورده اند؛ و ازجهت رعایت تشریفات دادرسی نیز در محکومیت صادر شده اشکالی وجود ندارد.

گرچه مراقبت از جان انسان‌ها ضروری است، اما در شرایط کنونی اجرای حکم اعدام این گونه افراد نه تنها قابل دفاع نیست بلکه ضروری‌تر و فرض است. باید دقت کرد شرایط کنونی که در ضرورت این اقدام را دو چندان کرده، دستپخت همان هاست که منتقدین این اعدام شده اند.

بی تردید اجرای حکم اعدام تلخ است و هیچ خوشایند نیست، اما نباید در سایه پروپاگاندای رسانه‌ای برای افراد خشن یا تروریست حاشیه امن ایجاد شود. حاشیه امن به بهانه‌های سیاسی، مذهبی، اقتصادی و... فقط ظلم به جامعه و مردم است.

اینکه حاکمیت از بین صد‌ها معترض بازداشت شده چند نفر محدود که مرتکب محاربه و قتل نفس محترم و افساد فی الارض شده‌اند را محکوم به اعدام می‌کند، بیانگر آن است که این حکم ربطی به ماهیت اعتراض‌ها نداشته و نتیجه رفتار تروریستی وخشونت طلبانه‌ی این افراد است.

اجرای حکم اعدام سه تن از مجرمین بار دیگر حساسیت و جدیت دستگاه قضا در اجرای عدالت و صیانت از امنیت و سلامت شهروندان را نشان داد. این اقدام قوه قضائیه گامی امیدافزا و نوید بخش برای ایجاد بازدارندگی موثر و تقویت روح اعتماد و اطمینان مردم نسبت به برخورد عادلانه و جدی با عاملان جرم و جنایت به ویژه مجرمینی که در همکاری با دشمن، به ملت شریف و قهرمان ایران ظلم و خیانت کرده اند است.

ادامه رسیدگی قاطع و سریع پرونده‌های متهمین مربوط به اقدامات تخریبی، تروریستی و تجزیه طلبانه اخیر که علیه امنیت کشور و جان، مال و ناموس مردم مرتکب جرم شده و خسارت‌های سنگین و جبران ناپذیری به ملت و مملکت اسلامی تحمیل کرده‌اند، انتظاری است که به مطالبه عمومی تبدیل شده است.

نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت عظیم‌الشأن ایران به یاری پروردگار متعال با غلبه قطعی بر فتنه جدید دشمن در بستر جنگ ترکیبی و عبور از شرایط جاری، همچنان متحد و یکپارچه، با همت و صلابت بیشتر به سمت آرمان‌های بلند پیش رو که منتهی به عصر ظهور است به پیش خواهند رفت و جبهه متحد دشمن را بار دیگر مقهور عظمت و شکوه آگاهی و بصیرت خود خواهند ساخت.

در انتها شورای تبیین مواضع استان اصفهان، از دستگاه قضایی که در جهت حفظ امنیت کشور و اساس نظام مقدس اسلامی قدم بر میدارند، تشکر نموده و از خداوند متعال آرزوی توفیق روزافزون را برای این عزیزان دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار