قاضی زاده هاشمی: سرانه درمان جانبازان در بودجه امسال ۵۷۰ هزار تومان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۸۴۲۰
در حاشیه جلسه هیات دولت؛

قاضی زاده هاشمی: سرانه درمان جانبازان در بودجه امسال ۵۷۰ هزار تومان است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در سال ۱۴۰۰ میزان سرانه درمان ۱۷۴ هزار تومان بوده است که این عدد اکنون سه برابر شده و امید است با کنترل تورم و جلوگیری از رشد قیمت‌ها در حوزه درمان و دارو تا آخر سال کافی باشد.
قاضی زاده هاشمی: سرانه درمان جانبازان در بودجه امسال ۵۷۰ هزار تومان است

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صبح امروز (چهارشنبه دهم خرداد) در حاشیه برگزاری جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره توییت اخیر یکی از فرزندان شهدای مطرح کشور اظهار داشت: پدران این‌ها افرادی بودند که در راه انقلاب و مکتب امام (ره) به شهادت رسیدند و ممکن است فرزندان آن‌ها دچار مشکلاتی شده باشند در همه گروه‌های جامعه هم اینگونه است، در این خانواده هم معدود و اندک وجود دارد.

وی امروز برای هزینه‌های درمان جانبازان نیز خبر خوشی داشت و اظهار کرد: تورم بخش بهداشت و درمان از متوسط تورم جلوتر است حال آنکه سرانه درمان در بودجه امسال ۵۷۰ هزار تومان دیده شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ میزان سرانه درمان ۱۷۴ هزار تومان بوده است که این عدد اکنون سه برابر شده و امید است با کنترل تورم و جلوگیری از رشد قیمت‌ها در حوزه درمان و دارو تا آخر سال کافی باشد.

قاضی زاده هاشمی یادآورشد: برای نیاز‌های فروردین ماه اگر این عدد باقی بماند، تا پایان سال کافی است، اما ما نگران افزایش قیمت‌ها هستیم و امید است شرمنده خانواده بزرگ جانبازان نشویم.

پربازدیدترین آخرین اخبار