کد خبر:۱۰۸۱۳۷۵
استاندار تهران تأکید کرد:

لزوم تدوین اطلس ورزشی استان/ سهم دستگاه‌ها در توسعه ورزش‌های همگانی به برنامه اجرایی تبدیل شود

استاندار تهران گفت: آمایش ورزش و اطلس ورزشی استان به لحاظ امکان‌سنجی ورزشی و جامعه هدف در همه ابعاد انجام شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا فخاری در جلسه شورای ورزش و جوانان استان تهران ضمن خیرمقدم و درود به پیشکسوتان، پهلوانان ورزش و شهدای ورزشی از شهید طوقانی تا شهید هادی اظهار داشت: استان تهران در حوزه ورزش هم الگوی ملی است و هم در منظر جهانی جایگاه خاصی دارد و به لحاظ آمار بیشترین سهم را در مدال‌های ورزشی داریم که به سبب جمعیت زیاد استان می‌باشد.

وی ادامه داد: ارتقاء ظرفیت‌ها در دستور کار است، چراکه به لحاظ جمعیت، استعداد ورزشی و دسترسی به امکانات شرایط تهران نسبت به سایر استان‌ها بهتر می‌باشد.

استاندار تهران عنوان کرد: برگزاری جشنواره‌های ورزشی در جایگاه قهرمانی و تجلیل از پیشکسوتان و قهرمانان در دستور کار قرار بگیرد تا مراسم تجلیل به صورت سالانه برگزار شود.

فخاری سپس گفت: تمرکز ما باید روی جوانان باشد، چراکه ریشه ورزش در جوانان است و تحرک جسم، نوآوری ذهن، قدرت پردازش ذهنی و ترکیب فیزیک و فکر از ویژگی‌های جوان است.
وی بیان کرد: ورزش در ذات و خوی ایرانی‌ها می‌باشد و شوق و اشتیاق نوجوانان به افراد دیگر سرایت می‌کند.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: یکی از مصوبات این جلسه توزیع سهم مسئولیت‌پذیری دستگاه‌ها برای توسعه ورزش همگانی است که باید تبدیل به برنامه شود و دستگاه‌ها از سهم و اعتبار خودشان برای این منظور استفاده کنند، همچنین حمایت از ورزش‌های قهرمانی نیز باید برای دستگاه‌ها تعریف و راهکار‌های پشتیبانی ارائه شود.

فخاری به لزوم تحرک‌بخشی در جامعه اشاره کرد و افزود: تحرک‌بخشی نیازمند برنامه جامع و اثرگذار است، از اینرو در حوزه ورزش تحول‌گرایی به لحاظ محتوا، قرائن و مصادیق اهمیت دارد و تهران در این زمینه الگویی برای کل کشور می‌باشد.

وی همچنین تاکید کرد: پیشنهاد می‌کنم آمایش ورزش و اطلس ورزشی استان به لحاظ امکان‌سنجی ورزشی و جامعه هدف در همه ابعاد انجام شود تا ظرفیت‌های جدید شناسایی و برنامه‌ریزی‌ها منطبق با اطلس ورزشی صورت گیرد.
در پایان توسط استاندار  از ورزشکاران جهانی کسب کننده طلا تقدیر بعمل آمد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار