آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۲۴۸۴
چکشیان در نشست خبری:

کاهش میزان اعتیاد با برنامه ملی کار/ استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی و جهادی در برنامه ملی پیشگیری

معاون فرهنگ اجتماعی وزیر کار گفت: آمار مصرف اعتیاد در جامعه کار در دنیا و ایران بیشتر از آمار مردم جامعه است و این هم دلایل مختلفی دارد، اما آمار اعتیاد در میان جامعه کار ایرانی کمتر از میزان اعتیاد در جامعه کار در دنیاست.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ محمد چکشیان معاون فرهنگ اجتماعی وزیر کار در نشست علمی تخصصی پیشگیری از اعتیاد که صبح امروز در ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به مسائل پیشروی جوانان و نوجوانان اشاره شده است. مهمترین نقشی که ما میتوانیم برای این طیف از جامعه داشته باشیم، ایجاد امید و نگاه به آینده است که اگر این نگاه نباشد آینده بیمعنا خواهد بود.

معاون وزیر کار ادامه داد: آمار مصرف اعتیاد در جامعه کار در دنیا و ایران بیشتر از آمار مردم جامعه است و این هم دلایل مختلفی دارد اما آمار اعتیاد در میان جامعه کار ایرانی کمتر از میزان اعتیاد در جامعه کار در دنیاست.

وی خاطرنشان کرد: از دلایل عمده مصرف مواد مخدر در میان جامعه کار میتوان به فشار روانی بسیار بالا، عدم وجود برنامههای فرهنگی ورزشی منسجم اشاره کرد که اینها میتوانند این میزان را در میان کارگران افزایش دهند.

معاون وزیر کار در ادامه به مسائل و چالشهای پیشروی شهرک های صنعتی و دورافتاده از شهر اشاره کرد و گفت: میزان اعتیاد نیز در میان کارگران شهرکهای صنعتی و دورافتاده از شهر بسیار بالاتر از سایر کارگران است که باید برای آنها برنامه ریزی خاصی داشته باشیم.

وی به یکی از برنامههای اجرا شده برای کارگران جامعه اشاره کرد و گفت: برنامه ملی کار برنامه ای حساس است که می تواند میزان اعتیاد در میان جامعه کارگری را به پایینترین سطح از حد خود کاهش دهد. در این برنامه قرار است سازوکارهای افزایش آگاهی، افزایش میزان بهداشتیاران کار و تولید بستههای آموزشی درنظر گرفته شود.

چکشیان با اشاره به استقرار برنامه ملی پیشگیری از اعتیاد جامعه کار در سال 1402 اشاره کرد و گفت: قرار است در این برنامه از ظرفیت های گروه های مردمی و جهادی استفاده شود و برخی از شیوه های مواجهه کارفرما و کارگر نیز اصلاح شود.

برچسب ها:
اعتیاد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار