کد خبر:۱۰۸۳۴۷۵
مدیر کل ورزش و جوانان گلستان:

۳۰ درصد پروژه‌ها امسال تکمیل می‌شود/ ۱۲۰ پروژه نیمه‌تمام ورزشی در گلستان

مدیر کل ورزش و جوانان استان گلستان از تکمیل شدن بخشی از پروژه‌های نیمه تمام ورزشی خبر داد.
۳۰ درصد پروژه‌ها امسال تکمیل می‌شود/ ۱۲۰ پروژه نیمه‌تمام ورزشی در گلستان

قاسمعلی برزمینی، مدیر کل ورزش و جوانان استان گلستان در گفتگو با خبرنگار استان‌های دانشجو اظهار کرد: در سفر نخست آیت الله رئیسی به گلستان ۲۱۸ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های عمرانی - ورزشی در حوزه ورزش و جوانان گلستان پیش بینی شد که تاکنون ۴۰ میلیارد تومان از این مبلغ تخصیص یافته است.


وی افزود: بر اساس مصوبات سفر نخست رئیس جمهور، مقرر بود تا ۱۹ پروژه نیمه کاره تکمیل شود که تاکنون ۶ پروژه به طور کامل به بهره‌برداری رسیده است.


بر زمینی افزود: در سفر نخست هئیت دولت به گلستان برای تکمیل و بهره‌برداری نهایی از سالن ۶۰۰۰ نفری بسکتبال در کریم آباد گرگان حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شد و خوشبختانه موفق شدیم پس از ۱۰ سال به سراغ تکمیل این طرح زیرساختی در گلستان برویم.


وی اظهار داشت: در گام نخست قراردادی به ارزش ۴۸ میلیارد تومان با پیمانکار پروژه منعقد شد؛ و بر اساس ارزیابی کارشناسان مربوطه طی چهار ماه گذشته شاهد پیشرفت ۱۰ درصدی این پروژه بودیم.

مدیر کل ورزش و جوانان گلستان ادامه داد: تا قبل از تخصیص اعتبارات لازم سالن ۶۰۰۰ نفری بسکتبال کریم آباد گرگان فقط ۱۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که هم اکنون به ۲۸ درصد رسیده است.

وی گفت: اعتبارات منظور شده در حوزه تکمیل پروژه‌های ورزشی در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال گذشته آن بیش از ۳ برابر افزایش داشت.

برزمینی یادآور شد: بر اساس مذاکرات صورت گرفته با استاندار محترم و موافقت ایشان قرار است تا اعتبار ویژه‌ای برای تکمیل پروژه‌های ورزشی طی ۱۴۰۲ در اختیار اداره کل قرار بگیرد که در صورت تخصیص نهایی می‌توانیم ۴۰ پروژه نیمه تمام موجود در گلستان را تا پایان سال به بهره‌برداری برسانیم.


بر زمینی گفت: در حال حاضر حدود ۱۲۰ پروژه ورزشی نیمه تمام در گلستان وجود دارد که در صورت تخصیص اعتبارات پیش‌بینی شده شاهد بهره‌برداری ۳۰ درصد از این پروژه‌ها در سال جاری خواهیم بود و تحول شگرف در تکمیل پروژه‌های ورزشی اتفاق خواهد افتاد.


مدیرکل ورزش و جوانان گلستان افزود: در سال ۱۴۰۰ تعداد ورزشکاران بیمه شده و سازمان یافته در استان گلستان فقط ۴۰ هزار نفر بود که در پایان سال ۱۴۰۱ این رقم به ۷۲ هزار ورزشکار زن و مرد افزایش یافت.

وی یادآور شد: در سال گذشته ۴۲۰ ورزشکار زن و مرد از استان گلستان در اردو‌های تیم ملی حضور داشتند که ۱۵۰ نفر از این ورزشکاران عضو ثابت تیم‌های ملی جمهوری اسلامی ایران بودند.


مدیر کل ورزش و جوانان گلستان گفت در سال ۱۴۰۱ تعداد ۶۵ نفر از ورزشکاران زن و مرد گلستان موفق شدند در رقابت‌های جهانی آسیایی و بین‌المللی به مدال‌های خوشرنگ طلا نقره و برنز دست یابند.

برزمینی گفت: بر اساس مصوبه شورای تربیت بدنی و ورزش استان گلستان تمام ورزشکارانی که بتوانند در مسابقاتی آسیایی جهانی و یا المپیک به عناوین اول دوم و سوم دست یابند جذب دستگاه‌های اجرایی خواهند شد که خوشبختانه توانستیم ۲۳ ورزشکار را به بدنه ادارات تزریق کنیم.


وی گفت: وضعیت ورزش‌های توپی مانند بسکتبال و والیبال در گلستان بسیار مطلوب است و توانسته‌ایم در چند سال متوالی قهرمان بلامنازع بسکتبال کشور باشیم.


مدیر کل ورزش و جوانان گلستان گفت اصلی‌ترین دغدغه ورزش در استان گلستان نبود اسپانسر است؛ در صورت وجود اسپانسر در گلستان شاهد جهش چشمگیری در حوزه ورزش قهرمانی در استان گلستان خواهیم بود و یقیناً جوانان این استان بسیاری از سکو‌های قهرمانی کشور را به خود اختصاص خواهند داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار