کد خبر:۱۰۸۳۵۷۴
بسیج دانشجویی دانشگاه امام رضا(ع):

هتک حرمت قرآن کریم نادیده گرفتن حقوق ۲ میلیارد مسلمان است

بسیج دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) در بیانیه‌ای به هتک حرمت قرآن کریم در کشور سوئد واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) در بیانیه‌اس نسبت به هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد واکنش نشان داد و اعلام کرد که هتک حرمت به این کتاب و نادیده گرفتن عقاید ۲ میلیارد مسلمان، نقض علنی آزادی عقاید و بر خلاف اصول انسانی است.
در این بیانیه آمده است:
"یُرِیدُونَ أَنْ یُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بأَفْوَاهِهِمْ وَیَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ یُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ» صدق الله العلی العظیم (سوره توبه آیه ۳۲) "
پس از شکست‌های متعدد سیاسی، نظامی و جنگ پیچیده هیبریدی طی ۷ ماه گذشته، حال دشمنان اسلام و مسلمین، روی به هتک حرمت کتاب مقدس آورده‌اند.

مجوز تظاهرات و سوزاندن قرآن کریم در مقابل مسجد جامع استکهلم سوئد مصادف با روز عید بزرگ مسلمان جهان امری ضداسلامی و توهین آمیز می‌باشد.

سال‌های سال، توسط رسانه‌های اختاپوسی، در افواه و افکار، دادشان از صلح‌طلبی، آزادی عقاید و آزادی اندیشه‌ها در غرب بلند بود و از تمدن سخن می‌گفتند. پس از قانونی شدن مجوز سوزاندن کتاب آسمانی مسلمانان قرآن کریم، پوشالی بودن شعار آزادی عقاید و آزادی بیان در کشور‌های غربی آشکار شد و نقاب از وجهه ساختگی آن‌ها انداخت.

هتک حرمت به این کتاب و نادیده گرفتن عقاید ۲ میلیارد مسلمان، نقض علنی آزادی عقاید و بر خلاف اصول انسانی است. توهین به مقدسات ۲ میلیارد مسلمان، نام کدام آزادی بیان و آزادی اندیشه در دموکراسی غربی است؟!

زمینه‌سازی برای تکرار هتک حرمت مقدسات آسمانی بویژه همزمان با ایام مقدسه امّت اسلامی و نیز تجمع میلیونی مسلمانان در کنگره جهانی حج، اقدامی تحریک آمیز، نسنجیده و در جهت بر هم زدن شکوه و وحدت مسلمانان در ایام زیارت بیت الله الحرام است. هتک حرمت به قرآن کریم، اعلان جنگ و اعلان تخاصم علنی نسبت به اسلام و مسلمین است.

صریحا به دولت سوئد و پلیس این کشور هشدار می‌دهیم که این کبریت که در خرمن جهان اسلام انداختید زمینه‌ساز سوختن تمدن رو به افول غرب خواهد شد و امت اسلامی در این باره سکوت نخواهد کرد!

بسیج دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام این اقدام شرم‌آور را به شدت تقبیح نموده و مسئولان کشور سوئد را در این زمینه مسئول می‌داند.

ضمن محکومیت این اقدام موهن، از مسئولان وزارت امور خارجه خواستار پیگیری موضوع و طرح شکایت در دادگاه‌های بین‌المللی هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار