کد خبر:۱۰۸۶۶۱۶
رئیس دانشگاه کردستان:

دانشگاه کردستان رتبه ۲۰۱ تا ۲۵۰ تایمز دانشگاه‌های جوان ۲۰۲۳ را کسب کرد

رئیس دانشگاه کردستان گفت: در جدیدترین رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان این موسسه، دانشگاه کردستان با کسب رتبه ۲۰۱ تا ۲۵۰ جهان در جایگاه پانزدهم کشور در سال ۲۰۲۳ قرار گرفت.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حامد قادرزاده رئیس دانشگاه کردستان روز یکشنبه در نشست خبری در سنندج اظهار کرد: رتبه‌بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی است که هر ساله دانشگاه‌های برتر دنیا را بر اساس ۱۳ شاخص عملکردی در قالب پنج معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی جهت انجام مقایسه‌های جامع و متوازن مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار می‌دهد.

حامد قادرزاده افزود: در جدیدترین رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان این موسسه، دانشگاه کردستان با کسب رتبه ۲۰۱ تا ۲۵۰ جهان در جایگاه پانزدهم کشور در سال ۲۰۲۳ قرار گرفت.

وی ادامه داد: در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان تایمز ۲۰۲۳، تعداد ۲۱۳ دانشگاه از ۲۰ کشور اسلامی حضور دارند؛ در حالیکه سال قبل ۱۷۳ دانشگاه اسلامی در این رتبه‌بندی حضور داشتند.

رئیس دانشگاه کردستان یادآور شد: این رتبه بندی شامل ۶۰۵ دانشگاه از سراسر دنیاست که قدمتی کمتر از ۵۰ سال دارند و جز دانشگاه های جوان برتر دنیا محسوب می شوند.

قادرزاده اضافه کرد: ۳۵۸ دانشگاه با عنوان "Reporter "آورده شده است، بدین معنی که پرسشنامه رتبه بندی تایمز را تکمیل کرده اند ولی حدنصاب قابل قبول برای محاسبه رتبه را در رتبه بندی را نداشته اند.

این یازدهمین فهرست دانشگاههای برتر جوان است که در دنیا از سال ۲۰۱۲ تاکنون به صورت سالانه توسط پایگاه رتبه بندی تایمز انجام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار