کد خبر:۱۰۸۷۳۶۰
رئیس پارک علم و فناوری البرز:

حداقل دو صندوق سرمایه خطرپذیر شرکتی تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود

رئیس پارک علم و فناوری البرز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری با صندوق پژوهش و فناوری استان و نخستین شهرک خصوصی غیردولتی و صنعتی استان عنوان کرد: در تلاش هستیم تا پایان سال ۱۴۰۲ حداقل دو صندوق سرمایه خطرپذیر شرکتی در این پارک ایجاد شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی عباسی رئیس پارک، از راه‌اندازی حداقل دو صندوق سرمایه خطرپذیر شرکتی تا پایان سال جاری خبر داد و اعلام کرد: اولویت پارک علم و فناوری توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور با همکاری و همراهی بخش صنعت است.

عباسی تصریح کرد: هدف از امضای این تفاهم‌نامه ارائه خدمات مالی و اعتباری، بازرگانی و خدمات مرکز توسعه و تولید قراردادی وینوا به واحد‌های صنعتی، شرکت‌ها و فعالان اقتصادی عضو این شهرک صنعتی است.

رییس پارک علم و فناوری البرز با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری، ماموریت خود را ارتباط صنعت و دانش قرار داده است گفت: این پارک آماده پذیرش و حضور صنایع در مجموعه یکصد هکتاری خود است.

وی با اشاره به رشد جهش‌گونه پارک علم و فناوری البرز در دو سال گذشته گفت: توسعه زیر ساخت‌های فناورانه، استقرار بیش از ۱۱۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور و ایجاد مرکز وینوا که در سطح کشور به مدلی بومی برای توسعه مشارکتی با صنایع تبدیل شده است، از موفقیت‌های قابل توجه پارک علم و فناوری البرز است.

عباسی تصریح کرد: استان البرز هم‌اکنون با دارا بودن ۴۱۵ شرکت دانش‌بنیان، رتبه چهارم کشوری را دارد و تلاش ما این است رتبه سوم شرکت‌های دانش‌بنیان در آینده نزدیک را کسب کنیم، در همین جا باید اعلام کنم که فروش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور پارک علم و فناوری البرز به دو هزار میلیارد تومان در سال گذشته رسید و صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان این مجموعه به هفت میلیون دلار افزایش پیدا کرد.

وی بر توسعه زیرساخت‌های فناورانه اشاره و تاکید کرد: توسعه زیرساخت‌های فناورانه و توسعه فضای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و نیز شرکت‌های خلاق از اولویت‌های استان است و تحقق آن، حمایت مجموعه دستگاه‌های استان به‌ویژه صنایع و شرکت‌های فعال در بخش خصوصی را طلب می‌کند.

عباسی همچنین بر راه‌اندازی پردیس فناوری و نیز انعقاد قرارداد‌های توسعه فناوری با همکاری صنایع اشاره کرد و گفت: مرکز توسعه و تولید قراردادی وینوا نیز در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی تجهیز شده و به مرور در اختیار فناوران و شتابدهنده‌ها و صنایع و مراکز تحقیق و توسعه کارخانجات قرار می‌گیرد.

گفتنی است، امضای این تفاهم‌نامه سه‌جانبه ارزشمند، در راستای ارتباط صنعت با دانش و توسعه علمی و اقتصادی استان در حاشیه جلسه مجمع عمومی سالیانه شهرک صنعتی هشتگرد که اعضای هئیت مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان، فناوران وصاحبان صنایع و بنگاه‌های اقتصادی حضور داشتند، برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار