آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۶۷۸۸

سامانه مدیریت فرآیندهای پارک علم وفناوری البرز رونمایی شد

سامانه مدیریت فرآیندهای پارک علم وفناوری استان البرز، با حضور معاون امور اقتصادی استاندار البرز رونمایی شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سی و دومین نشست شورای علمی و فناوری پارک علم و فناوری البرز جهاد دانشگاهی با حضور اسداللهی؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز، یعقوب فتح اللهی معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، امید رضایی فر مدیر کل دفتر سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری و نوآوری وزارت عتف، حسن محمدعلی زاده رییس هیات مدیره صندوق پژوهش و فناوری البرز، اصغری رییس سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی، حمید آب روشن رییس جهاد دانشگاهی واحد علم و صنعت، شاهین ظهوری نایب رییس صندوق پژوهش و فناوری البرز، عنایت اله محرابی رییس شورای مشورتی نمایندگان شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری البرز، محمد دلنواز معاون پژوهشی دانشگاه خوارزمی، رضا شاهین فر رییس مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا، مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز برگزار و از سامانه مدیریت فرآیند‌های پارک علم و فناوری البرز (پذیرش، استقرار و ارزیابی شرکت ها) شد و گزارشی از اقدامات انجام شده و نیز برنامه‌های در دستور کار برای سال آینده توسط کارشناسان ارائه شد.

رییس پارک علم و فناوری البرز در این نشست ضمن قدردانی از حضور اعضای شورا، گفت: بر خود لازم می‌دانم که در ابتدا از همه اعضای محترم برای همراهی‌شان و نیز از زحمات همکارانم در طول یک‌سال گذشته در پارک تشکر و قدردانی کنم.

مهدی عباسی با بیان اینکه تعداد ۳۸۴ شرکت دانش بنیان در استان البرز مشغول فعالیت هستند، افزود: استان البرز از نظر تعداد شرکت‌های خلاق با ۲۷ شرکت در جایگاه هفتم کشوری قرار دارد این در حالی است که سال گذشته رتبه کشوری البرز ۱۳ بوده که پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ۱۸ جلسه پذیرش برگزار و تعداد ۳۸ واحد در مرکز رشد پذیرش شده‌اند، ادامه داد:تعداد ۱۱ واحد در پارک علم و فناوری پذیرش شده و خروجی‌های پسارشدی و پارکی زیادی داشته‌ایم که تعداد ۶ خروجی موفق بوده است، ضمن اینکه تعداد شرکت‌های مرکز رشد ۵۵ شرکت و شرکت‌های پسارشدی ۵۲ شرکت است.

رییس پارک علم و فناوری استان البرز تاکید کرد: هیچ واحد فناوری از طرف پارک طرد نمی‌شود و واحد‌هایی که از فیلتر پارک عبور کنند پس از ارزیابی در کمیته ارزیابی که با حضور یکی از اعضای مشورتی شرکت‌ها برگزار می‌شود، پذیرش و وارد مرکز رشد شده و به فعالیت مشغول می‌شوند.

عباسی با بیان اینکه شرکت‌هایی که موفق به ارتقای گرید می‌شوند، از تخفیف‌های بیشتر و مشوق‌های بالاتری برخوردار می‌شوند از اختصاص ۵ هکتار زمین برای ساخت دفتر پردیس تخصصی فناوری و نوآوری مواد و انرژی و مرکز کارآفرینی و نوآوری خبر داد و گفت: در نظر داریم برای سال آینده مقدمات تشکیل پردیس دارویی و فناوری در البرز ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در استان البرز تحقق ۱۰۰ درصدی اشتغال توسط پارک علم و فناوری البرز صورت گرفته که نشان از ظرفیت‌های بالای استان البرز دارد که امیدواریم این روند در سال‌های آینده با قدرت بیشتری ادامه داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز نیز در سخنانی ضمن قدردانی از زحمات شورای علم و فناوری، گفت: پارک‌های علم و فناوری باید فعالیت خود را دوچندان نموده و توانمندی‌ها و ظرفیت‌های آنان در سایت بارگذاری شده و برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.

اسداللهی با اشاره به اینکه تجاری سازی در حوزه پارک علم و فناوری بسیار مهم است، افزود: علم و تحقیق باید به مرحله تجاری سازی و تولید برسد و در این راستا لازم است تا ارتباط بین صنعت و دانشگاه گسترده‌تر شود.

وی ادامه داد:تمام موارد مطروحه در اساسنامه پارک علم و فناوری وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها توسعه اشتغال و مناسب سازی محیط برای استقرار شرکت‌های فناور و ایجاد چشمه‌های فناوری است.


معاون اقتصادی استانداری البرز با بیان اینکه هدف پارک علم و فناوری ارتقای جامعه از نظر اقتصادی و فناوری است، تاکید کرد: تبیین برنامه‌ها و اولویت‌بندی وظایف شورا و زمینه فعالیت پارک باید در چارچوب مصوبات هیات امنای پارک باشد.

اسداللهی خاطرنشان کرد: امیدواریم شاهد برنامه‌های از پیش مصوب بوده و در چارچوب برنامه عملکرد گذشته را ارزیابی کنیم و ورود بخش خصوصی به پارک استان که یک اتفاق بزرگ است، باید به صورت قانونمند و به تصویب هیات امنا برسد تا دچار چالش‌های بعدی نشویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار