کد خبر:۱۰۸۷۵۱۱

درخواست «مقتدی صدر» از اتحادیه عرب برای برگزاری نشست اضطراری

رهبر جریان صدر عراق ضمن درخواست از ایران و عربستان برای موضع‌گیری، از اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی خواست برای حمایت از اسلام و قرآن، در عراق یا هر کشور دیگری نشست اضطراری برگزار کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق از کشور‌های جهان خواست قانونی وضع کنند که سوزاندن قرآن را جرم‌انگاری کرده و آن را جنایت تروریستی جرم تلقی کنند. جامعه بین المللی همچنین باید قانونی در محکومیت نقض کتب آسمانی تصویب کند.

مقتدی صدر در نشست خبری در بغداد با درخواست از مردم در کشور‌های اسلامی برای اعلام حمایت از قرآن، افزود: آتش زدن قرآن و پرچم عراق در ماه محرم نشان می‌دهد که موضوع فراتر از مذاهب اسلامی است و از همه پیروان مذاهب می‌خواهم که از دین و قرآن حمایت کنند.

وی تصریح کرد: من شنیدم که آمریکا آتش زدن سفارت سوئد در بغداد را محکوم کرده است، در حالی که آن‌ها حق دخالت در این موضوع را ندارند و بهتر بود آتش زدن قرآن را محکوم می‌کردند. هیچ حمله‌ای به نیرو‌های امنیتی عراق صورت نمی‌گیرد و نیرو‌های امنیتی نمی‌توانند از سفارتی دفاع کنند که به احساسات مسلمانان احترام نمی‌گذارد.

مقتدی صدر ادامه داد: من نمی‌خواستم این بار واکنش‌ها به آتش زدن قرآن و پرچم عراق را تشدید کنم، چون عکس من هم در کنار قرآن و پرچم بود، بنابراین نمی‌خواستم اعتراضات به یک مسئله شخصی تبدیل شود.

رهبر جریان صدر تأکید کرد: سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب برای حمایت از اسلام و اتخاذ مواضع در برابر تعرض به قرآن باید در عراق یا خارج از آن تشکیل جلسه دهند. همچنین از عربستان و ایران می‌خواهم در قبال جنایت قرآن سوزی موضع‌گیری کنند.

وی افزود: سوزاندن قرآن مانع عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی توسط برخی کشور‌های عربی می‌شود. سوزاندن قرآن در سوئد بود، ولی این به معنای مخالفت مردم سوئد با قرآن و عراق و همچنین به معنای مخالفت مسیحیان با مسلمانان نیست. من از دولت عراق می‌خواهم در این شرایط از مسیحیان حمایت کند.

مقتدی صدر در پایان سخنان خود از مسلمانان کشور‌های اروپایی خواست برای حمایت از قرآن در همه کشور‌ها بویژه در سوئد شعائر حسینی را پرشورتر برپا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار