کد خبر:۱۰۸۷۶۹۳
در گفت‌وگو با دانشجو مطرح شد

ناهماهنگی دستگاه‌ها باعث سقوط بورس شد/ دولت در صدد جلب اعتماد سرمایه گذاران باشد

یک کارشناس اقتصادی گفت: تصمیمات ناهماهنگ سازمان‌های دولتی منجر به عقب نشینی شاخص کل بازار سرمایه در روزهای اخیر شده است؛ این اتفاق نه تنها باعث بی اعتمادی سرمایه گذاران به این بازار می‌شود بلکه تبعات آن سایر بازارهای سرمایه گذاری را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

ابراهیم بهادرانی، کارشناس اقتصادی درگفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، درباره آشفتگی این روز‌های بازار سرمایه، گفت: بی‌برنامگی، ناهماهنگی‌های بین دستگاهی در بخش‌های کلان اقتصادی و بعضا ضعف مدیریت در این بازار موجب شده است تا بورس با بی ثباتی مواجه شود و سرمایه گذاران به دلیل تداوم سقوط شاخص‌ امید چندانی به آینده این بازار نداشته باشند.


بهادرانی آشفتگی اخیر بازار سرمایه و سقوط شاخص‌ها را ناشی از افزایش نرخ خوراک پتروشیمی‌ها عنوان کرد و افزود: این موضوع باعث شد تا بازار سرمایه مسیر نزول را در پیش گیرد مسئله‌ای که در صورت عدم اصلاح قیمت‌ها قطعا پدیده‌ای ادامه دار خواهد بود.


وی در ادامه اظهارداشت: با افزایش قیمت خوراک و گاز، بورس دچارریزش شد. البته اخیرا وزیر امور اقتصادی و دارایی پیشنهاداتی در رابطه با اصلاح این روند مطرح کرده است که باید به چه سرانجامی دچار می‌شود.

 

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه دولت باید بدنبال راهکاری درست و اصولی برای رونق بازار سرمایه باشد افزود: وقتی شاخص بورس رشد می‌کند سرمایه گذاران دوباره به این بازار روی می‌آورند چرا که هم اکنون سایر بازار‌های سرمایه گذاری در کشور رونق چندانی ندارند. در چنین شرایطی بخشی از سرمایه گذارانی که بدنبال سرمایه گذاری‌های بلند مدت نیستند با رونق بورس به این بازار ورود کرده و با خرید سهام‌های خرد اقدام به سرمایه گذاری در این بازار می‌کنند.


بهادرانی خاطرنشان کرد:علاوه بر افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها، شرکت‌های سرمایه گذاری بزرگ که وزن بالایی در بورس دارند این روز‌ها با مشکل قطعی برق مواجه شده اند، پدیده‌ای که منجر به کاهش تولید و افت سود دهی شرکت‌های بزرگ شده و شاخص‌ها را نزولی کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار