آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۷۸۵۹
راستینه در گفتگو با دانشجو تشریح کرد

جزئیات تشکیل وزارت خانواده، زنان و جوانان + فیلم

راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به جزئیات تشکیل وزارت خانواده، زنان و جوانان گفت: روح حاکم بر برنامه هفتم توسعه باید خانواده محور باشد.

احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با خبرگزاری دانشجو با اشاره به جزئیات تشکیل وزارت خانواده٬ زنان و جوانان گفت: روح حاکم بر برنامه هفتم توسعه باید خانواده محور باشد.

وی افزود: اگر در جهت تسهیل ازدواج در دوران جوانی اقدام نکنیم؛ اگر به سمت پویایی و نشاط و ارتقای فرهنگ خانواده حرکت کنیم و اگر خانواده پویا و سالمی نداشته باشیم جامعه سالمی نخواهیم داشت؛ دلیل چالش‌های امروز همین موضوع است.

راستینه در ادامه گفت: در کمیسیون فرهنگی پیشنهاد تجمیع نهاد‌های خانواده‌محور را داده‌ایم. نهاد‌های خانواده‌محور ستادی هستند و ساختار‌های اجرایی ندارند.

کمیسیون فرهنگی مجلس در انتها گفت: پیشنهاد دادیم معاونت زنان و خانواده، معاونت جوانان وزارت ورزش و شورای عالی جوانان تجمیع شده و به یک وزارتخانه تبدیل شود تا با یک ساختار متمرکز و پاسخگو روبرو باشیم.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار