به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا شمساحسان عضو شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز (یکشنبه) در صد و شصت و سومین جلسه شورا در تذکر پیش از دستور خود ضمن تاکید بر ضرورت حفظ یکپارچگی فضایی محدوده برج میلاد اظهار داشت: کلان پهنه مربوط به مجموعه برج میلاد تهران متشکل از چهار بخش در اختیار شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی ایران، سازمان انتقال خون و بیمارستان میلاد است.
شمساحسان گفت: این محدوده از جنبههای مختلف کاربری، حمل و نقل، تراکم و دید و منظر حائزِ ملاحظات گریزناپذیری است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: طبق مصوبه مورخ ۲۵/۱۲/۱۳۹۹ شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طراحی شهری مجموعه ۱۲۰ هکتاری و طرح جامع سه بعدی فاز ۲ برج میلاد و ضوابط تعیین شده برای محدوده مورد نظر، ساخت و ساز جدید در محدوده برج میلاد مجاز نیست و هرگونه تخریب و نوسازی در پهنههای مختلف نباید منجر به افزایش ارتفاع، سطح اشغال و زیربنای ابنیه موجود شود.
وی با بیان اینکه مجموعه برج میلاد علاوه بر نشانه شهری، به عنوان نمادی در مقیاس ملی و بین المللی محسوب میشود، خاطرنشان کرد: هرگونه تصمیمگیری پیرامون موضوعهایی از قبیل "مجوز افزایش طبقات برای کاربریهای همجوار آموزشی، خدماتی و ... " و "تغییر در دسترسیهای شبکه بزرگراهی" ضمن در نظر گرفتن مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی در خصوص طراحی شهری مجموعه ۱۲۰ هکتاری و طرح جامع سه بعدی فاز ۲ برج میلاد، نیازمند بررسی فنی مبتنی بر اصلِ منفعت عمومی شهروندان خواهد بود.
شمساحسان گفت: با توجه به موارد فوق الذکر و ضرورت جلوگیری از تبعات منفی مداخلات نقطهای و جزیرهای در این مجموعه و حوزه بلافصل آن اعم از توافقنامه بین شهرداری و سازمانهای مذکور از شهردار تهران انتظار دارم تمامی مداخلات و ساخت و سازها در عرصه ۱۲۰ هکتاری، شامل همه کاربریهای همجوار، بیمارستان میلاد، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان انتقال خون را بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران اقدام کنند.