کد خبر:۱۰۸۸۱۵۵
مدیرکل امور مالیاتی گلستان در گفتگو با دانشجو:

گلستانی‌ها ۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی مالیاتی دارند / پیشنهاد تشکیل کارگروه وصول معوقات مالیاتی

مدیرکل امور مالیاتی گلستان با اشاره به انباشت حدود ۱۰ هزار میلیارد تومانی معوقات مالیاتی در این استان گفت: به تشکیل کارگروه وصول معوقات مالیاتی نیاز داریم.

قربان حاجی مشهدی، مدیرکل امور مالیاتی گلستان در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو در گلستان اظهارکرد: بر اساس تکالیف ابلاغی باید در سال جاری حدود ۳ هزار میلیارد تومان مالیات در گلستان وصول شود؛ اما ۳ برابر این مبلغ یعنی حدود حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان معوقات مالیاتی در گلستان انباشته شده است.

حاجی مشهدی گفت: همانطور که برای دریافت معوقات مطالبات بانکی کارگروه شکل گرفته است انتظار داریم تا با ایجاد کارگروه وصول معوقات مالیاتی، روند وصول این مطالبات تسریع شود.

مدیرکل امور مالیاتی گلستان گفت: سال گذشته تکلیف امور مالیاتی گلستان حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان بود که با تلاش همکاران امور مالیاتی ۲۱۰۰ میلیارد تومان وصول شد که دستگاه‌های ذینفع از مالیات، هیچ نقشی در این دستاورد امور مالیاتی نداشته و مشارکتی با ما نداشتند.

وی بیان کرد: سال گذشته ۲۲۵ میلیارد تومان از محل عوارض ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های گلستان کمک شده است که انتظار است گزارش اقدامات انجام شده به سمع و نظر مردم برسد.

حاجی مشهدی همچنین ادامه داد:از محل یک درصد سهم سلامت هم مبلغی معادل ۱۱۰ میلیارد تومان به حساب وزارت بهداشت و درمان واریز شده که انتظار است چگونگی هزینه کرد این مبالغ از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی به مردم گفته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار