آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۸۵۷۱

آتش‌سوزی در نجف باعث انتقال ۷۰ زائر ایرانی به بیمارستان شد

یکی از هتل‌های نجف که ۱۶۰ زائر ایرانی در قالب چهار کاروان در آن حضور داشتند، آتش گرفت. منابع محلی می‌گویند: ۷۰ زائر ایرانی به دلیل تنگی نفس به بیمارستان منتقل شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزای دانشجو، ساعاتی قبل یکی از هتل‌های اطراف نجف آتش گرفت و نیرو‌های امدادی با حضور در محل حادثه، اقدام به تخلیه هتل کردند و این روند ادامه دارد.

هتل ۶ طبقه قصرالشفاعه در نجف اشرف است که چهار کاروان ایرانی شامل ۱۶۰ زائر در آن حضور داشتند. ۲ کاروان از استان اردبیل و ۲ کاروان دیگر از استان‌های چهارمحال و بختیاری و مرکزی بودند که صبح امروز به نجف رسیدند.

پس از آتش سوزی در هتل محل اقامت زائران ایرانی، حدود ۷۰ نفر از ایرانیان به دلیل تنگی نفس به بیمارستان و درمانگاه‌های عراق منتقل شدند. سایر زائران حاضر در این هتل زائرانی از پاکستان و سایر کشور‌ها بودند که به گفته منابع محلی، برخی از آن‌ها دچار سوختگی و تنگی نفس شدند. هنوز اطلاعات دقیقی از شدت سوختگی در بین زائران ایرانی گزارش نشده است.

گفته می‌شود، دلیل آتش سوزی هتل قصر الشفاعه نجف، بروز آتش سوزی در حسینه کنار آن بوده است.

مرکز پزشکی حج و زیارت نیز پس از آتش سوزی در محل حادثه حاضر شدهه است. همه زائران ایرانی که با چهار کاروان عازم عتبات شده بودند، زیرپوشش بیمه قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار